Actorul Tom Sizemore e în comă de 10 de zile, după ce a suferit un anevrism cerebral: „Medicii i-au informat familia că nu mai există nicio speranţă”

 Dumba Gabriela
.

Actorul Tom Sizemore e în comă de 10 de zile, după ce a suferit un anevrism cerebral. Aflat în comă de zece zile, după ce a suferit un anevrism cerebral, actorul Tom Sizemore, 61 de ani, nu are nicio speranţă de recuperare, potrivit unui anunț făcut de familia sa, confirmând că analizează o decizie de a pune capăt vieții actorului din „Saving Private Ryan”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Actorul Tom Sizemore e în comă de 10 de zile, după ce a suferit un anevrism cerebral. Actorul Tom Sizemore se află în unitatea de terapie intensivă a Centrului Medical Providence Saint Joseph din Los Angeles, de când a fost internat în spital pe 18 februarie. Luni seara, reprezentantul lui Sizemore, Charles Lago, a emis o declaraţie prin care dezvăluie că nu există nicio şansă pentru recuperarea lui.

profimedia-0189271478profimedia-0189271478

Actorul Tom Sizemore e în comă de 10 de zile, după ce a suferit un anevrism cerebral

„Astăzi, medicii i-au informat familia că nu mai există nicio speranţă şi au recomandat o decizie în acest sens. Familia decide acum chestiunile legate de sfârşitul vieţii şi o nouă declaraţie va fi emisă miercuri', a spus Lago.

„Cerem intimitate pentru familia lui în această perioadă dificilă şi ei vor să mulţumească tuturor pentru sutele de mesaje de sprijin şi rugăciuni pe care le-au primit. Acesta a fost o perioadă dificilă pentru ei', a adăugat el, potrivit news.ro.

La data de 18 februarie, Tom Sizemore, care a jucat în filme precum „Salvarea soldatului Ryan”, „Heat” şi „Black Hawk Down”, a fost găsit inconştient în locuinţa sa din Los Angeles, în jurul orei 02:00 dimineaţa, după ce s-a prăbuşit în urma unui accident vascular cerebral.

Una dintre primele sale apariţii pe marele ecran a fost în filmul lui Oliver Stone din 1989, „Born on the Fourth of July”. Mai târziu, a jucat în „Point Break” în 1991, „True Romance” (1993) şi „Natural Born Killers” (1994).

Citește și: Nasrin Ameri, primele declarații despre sexul și numele bebelușului: „O să fiu sinceră și o să vă spun că…. De ce a ascuns vestea că este însărcinată

Citește și: „Am în continuare probleme mentale, dar…’. Cum s-a schimbat viața lui Mihai Bendeac după ce a împlinit 40 de ani

Citește și: Survivor România 2023. Trei concurenți sunt propuși către eliminare

Citește și: Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express 2023, în timpul unei probe. Cum a reacționat soția artistului: „M-au deranjat alte chestii care au urmat’

Tom Sizemore, probleme cu legea

Actorul avea antecedente de abuz de droguri şi confruntări cu forţele de ordine.

În 2003, Tom Sizemore a fost condamnat pentru violenţă domestică împotriva iubitei sale, Heidi Fleiss.

Șase ani mai târziu, el a fost arestat în Los Angeles pentru presupusa agresiune a unui fost soţ şi din nou în 2011 pentru aceeaşi infracţiune.

În 2005, Sizemore a fost condamnat la câteva luni de închisoare după ce a fost prins în încercarea de a falsifica un test de urină. În 2006, el a pledat că nu contestă utilizarea metamfetaminei în afara unui motel. El a fost arestat din nou în 2007 în timp ce era încă în perioadă de probă pentru deţinere de droguri şi condamnat la 16 luni de închisoare.

Sizemore a vorbit anterior despre lupta sa cu dependenţa, inclusiv despre modul în care a fost internat la dezintoxicare de colegul său Robert De Niro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton