Fosta soție a lui Kamara, după ce artistul și DOC au fost la un pas de bătaie, la Survivor 2023: „Este ca un leu pentru copilul lui. Se luptă pentru...”

 Dumba Gabriela
.

Fosta soție a lui Kamara, după ce artistul și DOC au fost la un pas de bătaie, la Survivor 2023. Kamara este susținut la Survivor și de fosta lui soție, care apreciază că artistul luptă ca un leu pentru fiul lor. Se știe că micuțul Leon are mari probleme de sănătate și a crescut mai mult prin spitale, decât în brațele părinților. Kamara a fost acuzat de unii colegi de la Survivor că „se milogește” la TV pentru fiul lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIEGRATIS, AICI!

Fosta soție a lui Kamara, după ce artistul și DOC au fost la un pas de bătaie, la Survivor 2023. Kamara și-a ieșit din minți la Survivor, după ce DOC a vorbit despre fiul său, Leon, care este bolnav. Mai exact, concurentul Survivor i-a spus lui Kamara să își vadă de treaba lui și să se ducă acasă pentru a avea grijă de copilul său bolnav. Kamara a răbufnit și s-a dus spre el, în timp ce îi interzicea să vorbească despre fiul său.

a-facut-timp-de-3-ani-videochat-pentru-a-putea-avea-grija-de-baietelul-ei-bolnav-fosta-sotie-a-lui-kamara_2a-facut-timp-de-3-ani-videochat-pentru-a-putea-avea-grija-de-baietelul-ei-bolnav-fosta-sotie-a-lui-kamara_2

Fosta soție a lui Kamara, după ce artistul și DOC au fost la un pas de bătaie, la Survivor 2023

Kamara, concurent la Survivor, nu uită și nu iartă, aflându-se în plin conflict și cu rivalul DOC, pe motiv că acesta ar fi zis ceva nepotrivit despre fiul lui, Leon.

„Am văzut la televizor ce se întâmplă, dar prefer să nu mă bag în acest conflict dintre Kamara și alți colegi. Kamara este acolo pentru fiul lui, Leon, așa a și declarat, înainte de a intra în competiția din Republica Dominicană.

Se luptă să strângă bani pentru băiețelul nostru, ca să beneficieze de cele mai bune tratamente. Îl admir, îi ținem pumnii eu și Leon, de acasă. Kamara este un tată foarte bun și implicat, îl creștem împreună pe Leon.

Kamara îl adoră pe Leon, muncește pentru el, participă la concursuri grele de supraviețuire. Este ca un leu pentru copilul lui, este un exemplu pentru mulți tați', a declarat fosta soție a lui Kamara pentru playtech.ro.

Citește și: „O strategie. Nu știu ce e în capul lui!’. Ce spune fosta soție a lui Kamara de la Survivor 2023 despre scandalurile dintre Faimos și Războinci

Citește și: „Matur eram mai degrabă eu decât ea'. Anghel Damian, dezvăluri neașteptate despre relația cu actrița Lia Bugnar

Citește și: Cu ce se ocupă Larisa Iordache după ce s-a retras din gimnastică: „M-am saturat de injecţii, operaţii'

Oana petrece toată ziua cu Leo, după ce Kamara a plecat la „Survivor', dar, susține ea, face cu puștiul o echipă strașnică:

„Fără Kamara acasă ne este mai greuț, dar Leon nu îmi face greutăți, avem rutina cu kinetoterapia, cu înotul. Eu și Leon ne înțelegem bine, ne petrecem timpul frumos', a mai declarat fosta soție a lui Kamara pentru Playtech Știri.

Există șanse ca Oana și Kamara să se împace de dragul fiului lor?

Oana a dezvăluit și în ce relații se află cu tatăl fiului ei, Kamara, și dacă mai șanse să formeze iar un cuplu de dragul lui Leon.

„Nu este vorba între noi despre o împăcare definitivă, ca un cuplu, suntem însă în relații decente, de părinți. Altceva, nu.

Să vedem dacă mai trebuie încă o operație pentru Leon, și anul acesta, îl vom duce la un consult, mai trebuie o evaluare. Micuțul face mari progrese.

Vorbește bine, din punct de vedere intelectual e foarte bine, e un mic geniu, e pasionat de muzică, este foarte interesat de instrumente, să vedem, poate că va lucra în zona asta, când va fi mare', a mai spus fosta soție a lui Kamara, care acum este concurent Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton