Cine este și cu ce se ocupă Roxana Alexandru, mama fetiței lui Virgil Ianțu. De ce nu s-au căsătorit: "Nu vreau să stau după acte"

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu și mama fetiței lui. Multă lume îl cunoaște pe Virgil Ianțu, dar puțini sunt cei care știu cine este iubita lui. Prezentatorul Tv și-a ținut întotdeauna viața personală departe de lumina reflectoarelor. Acesta are o relație de mai bine de 20 de ani cu Roxana, iar cei doi au împreună o fiică, Jasmina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu și mama fetiței lui. Prezentatorul TV este împreună cu Roxana Alexandru de mai bine de 20 de ani. Iubita lui Virgil Ianțu a fost căsătorită, iar la scurt timp după ce a divorțat, s-a mutat alături de omul de televiziune.

virgil iantu si iubita savirgil iantu si iubita sa

Roxana și Virgil Ianțu au devenit un cuplu și pe platourile de filmare, ea fiind producătorul show-ului „Vrei sa fii miliardar?”, „Big Brother” sau „Star Factory”. Cei doi au împreună o fiică, pe Jasmine, dar încă nu s-au căsătorit. Prezentatorul a explicat la un moment dat motivul pentru care nu au făcut acest pas.

Citește și: Virgil Ianțu a spus secretul relației cu Roxana, mama fiicei lui. Sunt împreună de 22 de ani, dar nu s-au căsătorit:„Am avut libertate'

Citește și:Virgil Ianțu face nuntă după 20 de ani de relație:”Am cerut-o într-un mod foarte inedit”

Citește și:Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, implicate într-un nou scandal la un an de la moartea artistului:'Au uitat că l-am ajutat'

Citește și:Leonard Miron are coasta fisurată și mâna ruptă. A ajuns de urgență la spital:„M-am împiedicat și…'

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu și mama fetiței lui

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de televiziune de la noi din țară. De-a lungul anilor, acesta a prezentat numeroase emisiuni, iar pe plan profesional are o familie minunată. Acesta are o relație de mai bine de două decenii cu Roxana Alexandru, iar împreună au o fiică Jasmina.

În trecut, Roxana a fost căsătorită, iar la scurt timp după divorț s-a mutat împreună cu prezentatorul tv. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, colaborând la mai multe proiecte. Roxana este producător de televiziune și a fost implicată în mai multe proiecte de succes. Deși au o relație de ani de zile, Virgil și Roxana nu s-au căsătorit. Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume', a declarat Virgil Ianțu despre iubita sa. 

Virgil Ianțu: „Nu vreau să stau după acte”

Prezentatorul de televiziune a povestit în trecut o întâmplare care avea să-i dezamăgească pe cei doi. Virgil Ianțu a explicat de ce nu s-a căsătorit cu mama fiicei sale.

„S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar. Am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm?

El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte.

I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta.Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama.Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte.', a spus Virgil Ianțu, potrivit life.ro . 

Cum și-a cerut Virgil Ianțu iubita în căsătorie

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru nu au ajuns niciodată în fața altarului. Cu toate astea, vedeta tv și-a cerut în căsătorie iubita, iar aceasta a acceptat. Acesta a povestit cum a plănuit întreg eveniment, chiar în ziua în care a venit pe lume fiica lor, Jasmina, 17 ani.

„Am cerut-o într-un mod inedit. În ziua în care s-a născut Jasmina, i-am pregătit un săculeţ la mânuţă, când a văzut-o pentru prima dată. Şi era şi un inel şi un bileţel în care Jasmina îi scria că tati e timid, dar ? Şi a zis .  Şi şi-a dorit foarte mult lucrul ăsta, de asta şi azi suntem necăsătoriţi. N-am apucat. Ea munceşte, eu muncesc',  a povestit Virgil Ianțu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton