Ana Morodan a lansat un apel către autorități pentru salvarea Băilor Herculane: ”Să le fie rușine! Haideți să punem osul la muncă”

 Calin Maria Bianca
.

Ana Morodan a lansat un apel către autorități pentru salvarea Băilor Herculane, după ruinele găsite acolo. Vedeta a rămas fără cuvinte în momentul în care a ajuns în această zonă pentru filmările emisiunii ei. Profund dezamăgită de faptul că cei care sunt în măsură nu fac nimic cu bogățiile României, aceasta și-a spus supărarea în fața tuturor, în speranța că poate cineva ajunge să facă o schimbare în acest sens.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Morodan a lansat un apel către autorități pentru salvarea Băilor Herculane, după ruinele găsite acolo. Ana Morodan a ajuns la Băile Herculane pentru a filma ceva frumos și a-și impresiona fanii și urmăritorii. Din nefericire, ajunsă acolo, a avut parte de o mare dezamăgire. Într-un loc unde trebuie să te bucuri de frumusețea naturii și de minunățiile României, vedeta a găsit doar gunoaie în jur și o lipsă totală de respect din partea turiștilor.

morodan-8morodan-8

Vedeta nu a ezitat și a împărtășit totul în mediul online, acolo unde se bucură de o mare comunitate. Ana Morodan a rămas dezgustată de cum arată Băile Herculane în anul 2022, dar mai ales de faptul că oamenii aruncă peturile chiar în zona izvoarelor termale. Fără a sta pe gânduri, frumoasa blondină a lansat un apel autorităților pentru a face o schimbare aici.

Citește și: De ce nu vrea Ana Morodan să fie mamă:”Am simțit tot timpul…”

Citește și: Ce afaceri are Ana Morodan:”Au existat pierderi de zeci de mii de euro pentru…”

Citește și: Smiley a fost jefuit:”Mi s-a furat telefonuș”

Citește și: Ce sunt crimele de război 

Ana Morodan a lansat un apel către autorități pentru salvarea Băilor Herculane, după ruinele găsite acolo

Ana Morodan nu s-a oprit doar la a arăta zona plină de mizerii. Vedeta a și susținut că autoritățile sunt vinovate pentru modul dizgrațios în care arată Băile Herculane, cât și că ceea ce au realizat până acum a fost să refacă trotuarul „cu pietriș'.

'Suntem la Băile Herculane, filmăm și tocmai venim de la niște izvoare extraordinare, unde în jurul lor era plin de peturi.(…) Să le fie rușine absolut tuturor organizațiilor și tuturor regimurilor care au trecut prin țara asta după comunism. Au lăsat o zona de genul ăsta. Băile Herculane sunt printre primele băi termale din Europa, sunt de pe vremea romanilor. Împăratul Franz Iosif a fost aici- mi se pare că e singura stațiune în care nu s-a construit exagerat, e închegată și nu renovează nimeni nimic.(…) Mulțumim tuturor că ați refăcut trotuarul cu pietriș, dar să ne revenim acum.', a spus Ana Morodan pe rețelele de socializare.

Ana Morodan: 'Toată lumea fură în țara asta'

Ana Morodan nu s-a abținut de la comentarii. După ce a lansat un apel autorităților pentru salvarea Băilor Herculane și a venit cu respectivele critici constructice, vedeta susține că se pot face bani grei pe reabilitarea acestei zone turistice.

'Haideți să punem osul la muncă și… înțeleg, no, toată lumea fură în țara asta, dar aici ar putea să fie un loc care aduce bugetului României, cel puțin, pe turism, niște sume considerabile. Nu se poate să avem niște bijuterii arhitecturale în halul ăsta și niște resurse naturale pe care nu le exploatăm. Te doare sufletul, nu se poate așa ceva.', a mai spus vedeta pe Internet.

Ce afaceri are Ana Morodan

Pentru că tot a venit vorba de câștigurile imense pe care România le-ar putea avea după promovarea Băilor Herculane, nu putem să nu reamintim cât de bine o duce Ana Morodan pe plan financiar. Vedeta nu duce grija banilor, însă pentru asta muncește permanent. Pe lângă ce câștigă din mediul online, Ana Morodan este și antreprenoare. Contesa digitală’ deține un magazin online, dar și un reality show pe micile ecrane.

„Shop-ul e doar unul din businessurile mele. Nu este singurul. Am avut ideea de a face acest shop de vreo trei ori. Abia în pandemie am luat decizia de a lansa magazinul online. E, cumva, ca o prelungire a personalității mele. A mers destul de binișor în pandemie. Evident, au existat și pierderi, căci s-au oprit multe afaceri. Au existat pierderi de zeci de mii de euro cam pentru toți cei care sunt influenceri’, a declarat Ana Morodan în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton