Cine este și cu ce se ocupă Mayk Simionescu, fratele lui Adrian Minune. Artistul îi este și naș

 Dumitrache Laura
.

Cine este și cu ce se ocupă Mayk Simionescu, fratele lui Adrian Minune. Fără nicio îndoială, Adrian Minune nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că manelistul are un frate mai mic, Mayk Simionescu. Acesta preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Minune se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Acesta are o familie frumoasă, alături de soția sa, Cati. De asemenea, manelistul are un frate mai mic, mai putin cunoscut în lumea showbiz-ului. Mayk Simionescu nu i-a călcat pe urme fratelui său.

mayk simionescumayk simionescu

Adrian Minune și fratele său mai mic, Mayk Simionescu, au o relație apropiată, iar acesta locuiește împreună cu artistul. Adi Minune și Cati i-au devenit nași în 2018, când acesta s-a căsătorit. Deși nu apare pe micile ecrane, Mayk este activ pe rețelele de socializare.

Citește și:Adriana Simionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, despre sarcină:'Toate astea fac parte din viață'

Citește și:Cum a reacționat Adrian Minune când a aflat că fiica lui cea mică, Adriana, este însărcinată: „Sunt mai bogat”

Citește și:Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital. Ce decizie radicală a luat:„Din motive de sănătate, nu…'

Citește și:În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii Chefi la Cuțite:„Doar cine o înțelege…'

Cine este și cu ce se ocupă Mayk Simionescu, fratele lui Adrian Minune

Adrian Minune este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi din țară. Acesta are o carieră de succes și o familie minunată. Chiar și așa, artistul are un frate mai mic, care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Mayk Simionescu este fratele lui Adrian Minune, dar nu i-a călcat pe urme acestuia.

Mayk locuiește alături de celebrul manelist, care în 2018 i-a devenit și naș de cununie. Acesta se ocupă de siguranța familiei lui Adrian Minune. Mayk Simionescu este activ pe rețelele de socializare, acolo unde postează imagini cu locuri luxoase și mașini scumpe.

Mayk Simionescu a slăbit 10 kilograme în câteva luni

Mayk Simionescu a reușit să-i surprindă pe apropiații săi după ce a slăbit 10 kilograme, după un regim recomandat de soția lui. Fratele lui Adi Minune s-a transformat total, iar acum are un trup de model.

Imaginile postate de acesta pe social media demonstrează că Mayk este apropiat de copiii lui Adrian Minune. Deși fratele său este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țară de la noi, Mayk a preferat să nu urmeze aceeași cale.

Povestea de viață a lui Adrian Minune

Adrian Minune a reușit să devină un artist celebru și să aibă o familie frumoasă. Chiar și așa, viața lui nu a fost întotdeauna roz, iar acest lucru o recunoaște chiar el. Pe numele său real, Adrian Simionescu, s-a născut în Ștefăneștii de Jos. În copilărie, familia acestuia a avut probleme cu banii, dar își aduce aminte cu drag de aceea perioadă.

Mergeam zilnic 25 de kilometri pe o bicicletă galbenă, pentru că făceam naveta la o şcoală din Colentina. Recunosc acum, bicicleta era furată. Bunicii nu aveau bani să-mi cumpere una nouă! Mai toţi prietenii mei furau la vârsta aceea. Cred că nu ne dădeam seama ce făceam. Îmi aduc aminte că odată am furat pepeni de pe un câmp. I-am îndesat într-un sac pe care l-am legat de bicicletă. Dumnezeu m-a văzut, am căzut de pe bicicletă rău, m-am julit tot şi am spart toţi pepenii. Nu ajungeam la şa, mă strecuram sub cadru şi echilibram bicicleta din pedale. Pepenii erau însă prea grei, aşa că am căzut pe şosea şi m-am umplut de vânătăi', povestea Adrian Minune, în urmă cu câțiva ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton