Samsung și Musette lansează cea mai cool colecție de genți “Flip The Rules”, inspirată de Galaxy Z Flip4

 advertising.ringier
.

Vrei să sprijini producătorii locali, dar și să cumperi un produs de calitate? Noua colecție capsulă de genți de piele made in Romania, lansată de Samsung în colaborare cu brandul local de modă Musette, este alegerea perfectă pentru tine. Flip The Rules' vine să facă fix asta: să răstoarne normele și regulile, să depășească barierele și să îți arate că moda și tehnologia pot forma echipa perfectă!

Această colecție senzațională este disponibilă în țara noastră și a fost inspirată de designul futuristic al smartphone-ului pliabil Samsung Galaxy Z Flip 4. Este destinată persoanelor care își exprimă personalitatea prin intermediul ținutelor pe care le poartă.

Colecția Flip The Rules' reprezintă o revoluție în fashion, iar gențile Musette sunt statement-ul perfect pentru cele mai ingenioase ținute, la fel ca Samsung Galaxy Z Flip4. Cele două companii de top și-au propus să îmbine într-un mod armonios inovația și funcționalitatea cu un design ieșit din tipare și o viziune nouă asupra modei și a tehnologiei.

Flip The Rules – colecția curajoșilor care sfidează regulile

Când vine vorba despre aceste două domenii, imaginația și creativitatea sunt cele care au dus de-a lungul timpului la evoluție. Spiritul ludic, utilizat în sprijinul clienților care își doresc un produs de calitate, duce la apariția pe piață a unor produse cu adevărat revoluționare.

După ce au fost așternute ideile care să sfideze normele, au fost puse în practică și așa a luat naștere o serie fabuloasă de mini-genți din piele gândite în mod special pentru Galaxy Z Flip4 și Galaxy Buds2 Pro.

Elementele care au stat la baza realizării lor sunt:

  • Inovația – un design revoluționar, care să reprezinte în sine o declarație și un mod de auto-exprimare pentru cei care le poartă, și totodată, care să atingă standarde înalte de calitate.
  • Eficiența – pe care o regăsim în mărimea și forma aleasă pentru produse, în faptul că sunt niște produse nu doar atrăgătoare și estetice, ci și funcționale, practice.
  • Sustenabilitatea – produse care să reziste în timp, să fie dezirabile pe o perioadă îndelungată, dar mai presus de orice, să fie prietenoase cu mediul și realizate în mod responsabil, la nivel local.
  • Progresul – asocierea a două branduri puternice, din două industrii complet diferite, care realizează împreună ceva inedit și autentic.

Produse made in Romania, de cea mai înaltă calitate

Galaxy Z Flip4, telefonul pliabil care a redefinit regulile design-ului, este ceea ce a inspirat această colecție de accesorii să reinventeze dimensiunile genților și nu numai. Funcționalitatea genților, materialele de calitate, precum și faptul că sunt produse exclusiv în România, sunt trei motive care să te convingă să îți îmbogățești garderoba cu aceste accesorii.

„Suntem foarte entuziasmați de lansarea acestei colecții de accesorii, care inovează nu doar la nivel de concept, dar și la nivel de execuție și prezentare. Credem că aceste accesorii sunt o continuare firească în evoluția telefoanelor pliabile, întrucât au devenit un must-have pentru fanii Z Flip, nu doar la nivel practic – prin faptul că, având un telefon de dimensiuni mai mici decât unul obișnuit, devine important să ai o geantă care îți oferă acces rapid la el pe parcursul zilei, dar și la nivel de design și auto-exprimare, în contextul în care smartphone-urile reprezintă acum niște accesorii în sine, care spun lucruri despre noi și ne reflectă personalitatea – ele sunt un fashion statement în sine', declară Simona Panait, Director de Marketing Samsung Electronics România și Bulgaria.

Pe lângă design și calitate, gențile sunt și extrem de practice. De dimensiuni mici, ușor de purtat la orice ținută, vin în cinci variante de culori: negru, alb, bej, mov și piersică. Un alt plus îl reprezintă și cordonul detașabil, așa că poți purta gențile și în mână, la o ținută de seară. 

Dacă vrei să încarci telefonul mobil, poți face asta acum direct prin geantă, oferindu-ți mai mult confort pe parcursul zilei. Toate gentile colecției sunt create din materiale naturale, moderne și de cea mai bună calitate. Pielea utilizată este biodegradabilă și sustenabilă, în linie cu principiile Samsung și Musette legate de protecția mediului înconjurător.

„Cred cu tărie că atunci când două branduri puternice colaborează rezultatul nu are cum să nu fie unul excepțional. Mă bucur foarte mult că Samsung ne-a ales pentru crearea acestei colecții de genți, special create pentru noul telefon pliabil. Aceasta colecție este despre gențile miniatură, un trend foarte popular în prezent. Ce am reușit noi să facem este să creăm accesorii care nu sunt doar frumoase ca elemente decorative, dar și utile și extrem de practice, care oferă un plus de valoare unei ținute', afirmă Cristina Batlan, CEO Musette.

Colecția capsulă „Flip The Rules', împreună cu Galaxy Z Flip4 și Galaxy Buds, vor putea fi achiziționată fizic, din 14 magazine Musette din toată țara sau din cele 6 magazine Samsung Experience Store, precum și online, de pe Musette.ro sau aplicația Musette (disponibilă pe Android), începând cu data de 8 decembrie 2022

Persoanele care achiziționează și un Galaxy Z Flip4 – pe lângă colecția Musette specially designed for it – primesc și 4 luni gratuite de YouTube Premium.

Galaxy Z Flip4 – cel mai versatil smartphone

Face parte din noua serie de dispozitive pliabile care îți aduc viitorul chiar la tine în buzunar. 

Galaxy Z Flip4 îți oferă îmbunătățiri la nivelul caracteristicilor preferate ale utilizatorilor Samsung. Este instrumentul cel mai bun pentru cei care caută modalități noi de auto-exprimare, iar designul său compact îți asigură niște experiențe unice care nu sunt disponibile pe niciun alt smartphone. 

Se pot filma videoclipuri hands-free sau capta selfie-uri de grup din diferite unghiuri prin plierea parțială a Z Flip4 pentru a activa FlexCam. Datorită parteneriatului dintre Samsung și Meta, modul FlexCam este optimizat pentru cele mai populare platforme sociale, inclusiv Instagram, WhatsApp și Facebook. 

Și acest smartphone continuă tradiția sustenabilității și a filosofiei Samsung prin care se promovează protecția mediului înconjurător. Mai mult de 90% din componentele noilor Galaxy Buds2 Pro sunt fabricate din materiale reciclate.

Noua serie Galaxy Z încorporează, de asemenea, materiale plastice colectate din ocean în componente cheie și folosește hârtie 100% reciclată pentru ambalajele sale. De asemenea, volumul ambalajului a fost redus cu până la 58%  în comparație cu cantitatea folosită pentru pliabilele Galaxy de primă generație. Acest lucru echivalează cu aproximativ 10.000 de tone de emisii de carbon din transport care nu au mai fost produse în acest an.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton