Fostul administrator al clinicii Oanei Zăvoranu susține că firma a intrat în insolvență. Reacția dură a vedetei: „Un șarlatan! A încercat să mânjească cu noroi numele meu”

 Calin Maria Bianca
.

Fostul administrator al clinicii Oanei Zăvoranu susține că firma a intrat în insolvență. Horia Vlădescu, fostul administrator al clinicii vedetei, a apărut într-o emisiune TV de la Antena Stars, unde a susținut că frumoasa brunetă a ajuns aici din cauza deciziilor ei. Mai concret, acesta susține că nu a vrut să plătească facturi. De asemenea, mărturisește că vedeta ar avea datorii în valoare de 140.000 de euro pentru clinică. Iată cum a reacționat vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul administrator al clinicii Oanei Zăvoranu susține că firma a intrat în insolvență. Cu toții o știm pe Oana Zăvoranu. Frumoasa vedeta a spus întotdeauna lucrurilor pe nume și a vorbit direct cu fanii ei. Ce-i drept, este greu de crezut să nu fi vrut să dezvăluie o astfel de problemă sau să se fi ajuns aici, mai ales că bruneta s-a afișat întotdeauna pe 'lux și opulență'. A demonstrat de nenumărate ori că banii nu sunt o problemă pentru ea și își permite orice, astfel că fanilor nu le vine să creadă noile informații apărute despre firma ei.

zavoranu-1zavoranu-1

Conform noilor vești care circulă în mediul online dar și pe micile ecrane, Oana Zăvoranu nu traversează deloc o perioadă bună în aceste momente. Fostul administrator al clinicii pe care o deține vedeta a declarat în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars că, oficial, firma brunetei a intrat in insolvență. Potrivit SpyNews.ro și dovezile puse de ei la dispoziție, Oana Zăvoranu nu ar mai fi plătit facturile de mult timp din lipsa banilor.

Citește și: Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice:„M-ați zăpăcit cu întrebările astea. Vă anunț…'

Citește și: Ce spune avocatul despre procesul în care Oana Zăvoranu a fost executată silit:”Se aduce o acuzație de șantaj”

Citește și: Adrian Stroe, adevărul despre Chefi la Cuțite, după ce a pierdut finala

Citește și: Michelle Obama are un look nou.Soția lui Barack Obama arată spectaculos la 58 de ani

Fostul administrator al clinicii Oanei Zăvoranu susține că firma a intrat în insolvență

Mereu a dat de înțeles că trăiește o viață de lux, așa cum și-a dorit mereu. Oana Zăvoranu a fost mereu directă și le-a povestit fanilor diferite momente din viața ei, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Nimeni nu se aștepta ca firma vedetei să ajungă în insolvență, însă Horia Vlădescu a făcut anunțul în fața tuturor fără a avea vreo reținere.

Horia Vlădescu susține că Oana Zăvoranu are datorie de 140.000 de euro

Fostul administrator al clinicii vedetei nu s-a oprit doar la a spune că firma Oanei Zăvoranu a intrat în insolvență. Acesta a continuat șirul declarațiilor cu numeroase alte detalii neștiute. Mai concret, Horia Vlădescu susține că business-ul brunetei a ajuns aici după ce nu ar fi plătit facturile de la Clinică.

Potrivit SpyNews.ro și declarațiilor făcute de Horia Vlădescu, Oana Zăvoranu ar avea de plătit facturi în valoare de aproximativ 140.000 de euro pentru clinică. Aceasta nu ar fi dispus de bani la vremea aceea, astfel că s-a ajuns la insolvență. De asemenea, reamintim că Horia Vlădescu a fost administrator la firma brunetei din anul 2019.

Oana Zăvoranu, reacție acidă la adresa fostului director al clinicii. Ce acuzații îi aduce

Oana Zăvoranu nu a rămas impasibilă la spusele fostului director al clinicii vedetei. Actrița i-a adus acuzații grave și-l învinovățește public de mai multe lucruri. Oana Zăvoranu a susținut că fostul ei angajat e un „șarlatan', care nu ar fi apreciat faptul că l-a angajat.

'Dragii mei, pentru că ieri un șarlatan căruia i-am dat un cozonac bun de mâncat când îi era foame, a încercat să mânjească cu noroi numele meu prin intermediul presei, am decis, din respect pentru voi, să lămuresc lucrurile cu privire la situația reală a clinicii pe care o patronez cu dragoste.

În mod fatal, în 2019 am luat cea mai proastă decizie din viața mea și într-un moment nefast, l-am angajat ca director general pe maimuțoiul flămând care mi-a promis că o să aibă grijă de clinica mea ca de copilul lui. Dându-mi seama ce face el de fapt, cu dovezi și motive, l-am dat afară ca pe un gândac șarlatan și mincinos ce este.

M-am copiat de atunci la ordinele șefei lui supreme, nevasta lui, pas cu pas, luând legătura cu cei mai importanți oameni și factori de decizie pe care i-a cunoscut prin mine', a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

Oana Zăvoranu: „Clinica merge mai departe, nu este în niciun faliment'

Totodată, contrar spuselor bărbatului, Oana Zăvoranu susține că, de fapt, clinica „merge mai departe' și că „nu este în niciun faliment'. În plus, aceasta a susținut că a introdus măsura de insolvență, pentru a-și proteja angajații.

'Clinica merge mai departe, nu este în niciun faliment! Pentru a proteja firma și oamenii buni și cinstiți care lucreazi aici zi de zi cu dragoste și dăruire, personal am introdus măsura de insolvență. Suntem în procedura de reorganizare!', a adăugat vedeta.

Oana Zăvoranu a dezvăluit că trece printr-o perioadă grea

În urmă cu doar câteva săptămâni, Oana Zăvoranu își lua prin surprindere marea comunitate de fani, Frumoasa brunetă declara că nu traversează deloc o perioadă bună. Nu a dorit să ofere mai mult declarații, ci doar să se știe că nu este deloc bine. Vedeta a explicat că nimeni nu știe prin ce trece, iar totodată a precizat că nu este momentul în care să vorbească despre acest subiect sensibil pentru ea.

„Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni. Poate am să îl împărtășesc cu voi… e o lecție tulburătoare de greșeală în viață. E tulburător pentru mine. E tulburător pentru oricine îl ascultă. E tulburător pentru orice creștin… Momentul acela mi-a întors viața pe dos. M-a dus în infern.’, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram la secțiunea Story.

De asemenea, Oana Zăvoranu a adus la cunoștință fanilor și că a suferit de depresie. Nu a vrut să se mai ascundă în spatele zâmbetului. Fără a sta pe gânduri, a făcut mai multe declarații neașteptate.

„Atacuri de panică nu am avut niciodată! Depresie da! Multă și în formă continuă. Cu tratament medicamentos de specialitate inițial, dar uneori și după ureche. Mai am obiceiul să fiu doctorul meu… voi să nu faceți așa ceva niciodată! Și cu forță interioară venită de acolo de sus de la el.’, a mai spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton