Laurette s-a despărțit de iubitul ei înainte de nuntă. Motivul: "Tentațiile sunt din toate părțile"

 Dumitrache Laura
.

Laurette anunța în urmă cu ceva timp că se va căsători cu iubitul eu, fotbalistul Magaye Gueye. Cei doi păreau să aibă o relație solidă, dar totul a luat sfârșit chiar înainte de marele eveniment. Laurette a anunțat că s-a despărțit de logodnicul ei din cauza unor tentații apărute la acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși părea că au o relație nemaipomenită și nimeni nu părea să stea în calea fericirii lor, Laurette și Magaye Gueye s-au despărțit chiar înainte de nuntă. Mulatra a decis să pună capăt relației de iubire cu fotbalistul. Cei doi s-au mai despărțit în trecut, dar dragostea i-a adus mereu împreună. Totusi, se pare că de această dată, Laurette nu vrea să-i mai acorde nicio șansă fostului iubit.

laurette si magayelaurette si magaye

Laurette a fost cea care a anunțat despărțirea de iubit. Fosta asistentă tv a surprins pe toată lumea și s-a despărțit de bărbatul cu care urma să se căsătorescă peste putin timp. Cei doi au fost împreună trei ani, iar fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe Laurette.

Citește și: Laurette se mărită cu fotbalistul Magaye Gueye. Unde va avea loc nunta:„Va fi ceva foarte…'

Citește și: Laurette a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Magaye Gueye:”Iubesc și mă simt iubită”

Citește și:Cine este și cu ce se ocupă Mayk Simionescu, fratele lui Adrian Minune.Artistul îi este și naș

Citește și:Fostul administrator al clinicii Oanei Zăvoranu susține că firma a intrat în insolvență. Reacția dură a vedetei:„Un șarlatan! A încercat să mânjească cu noroi numele meu'

Laurette s-a despărțit de iubitul ei înainte de nuntă

Laurette s-a despărțit de iubitul ei, Magaye Gueye. Cei doi urmau să se căsătorească, dar și-au spus adio înainte de nuntă. Vedeta a fost cea care a anunțat despărțirea de fotbalist. Deși lucrurile păreau să funcționeze între ei doi, Laurette a decis să termine relația de trei ani cu Magaye. Aceasta a recunoscut că au existat câteva tentații din partea acestuia vizavi de alte femei, motiv pentru care a decis să pună capăt relației.

Nu vreau să comentez prea multe despre relația mea. Fiecare cuplu trece din momente bune sau mai puțin bune. Dacă există înțelegere, comunicare și respect se trece peste anumite neînțelegeri. În ultimii ani este foarte greu să menții o relație. Tentațiile sunt din toate părțile și este foarte greu. În zilele în care trăim este foarte greu să îți găsești pe cineva cu aceleași obiective și planuri de viitor', a spus Laurette la Antena Stars.

Laurette nu va petrecere sărbătorile cu fostul iubit

Deși plănuiau să se căsătorească, Laurette și Magaye Guaye s-au despărțit. Vedeta a luat această decizie, după ce fotbalistul ar fi avut tentații cu alte femei.

Se pare că decizia fostei asistente tv este una de neclintit, deoarece și-a făcut deja planurile de sărbători, iar Magaye nu se află printre acestea. Laurette va merge împreună cu fiica ei la părinții săi, acolo unde se bucură de fiecare tradiție de Crăciun.

Laurette își dorea un copil cu Magaye

Laurette, 37 de ani, părea că și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele lui Magaye Gueye, fost fotbalist la Dinamo. Cei doi au locuit o perioadă lungă de timp în Franța, țara natală a acestuia, și plănuiau să se căsătorească. Mai mult, vedeta declara într-un interviu că își dorește un copil.

'Îmi doresc un băiețel, acum să vedem dacă reușim! Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine. Ne-am cunoscut într-un mod ciudat și au fost multe întâmplări în acest an de când suntem împreună. Dar a fost o conexiune și ne iubim așa de mult, încât chiar dacă am trecut prin anumite lucruri mai puțin plăcute, noi nu ne-am despărțit. Nu rezistăm unul fără celălalt, chiar dacă eu sunt aici și el acolo. Iubirea e mai intensă atunci când te vezi mai rar. Am vorbit despre căsătorie, dar nu va fi acum', a mărturisit Laurette, invitată în podcastul „Fără filtre' cu Alina Ionescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton