Cine este Sebastian, concurent la Insula Iubirii. Lucrează la radio

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Sebastian, concurent la Insula Iubirii. În curând, la Antena 1 va fi difuzat sezonul cu numărul 6 Insula Iubirii. Noi concurenți își vor testa relațiile în Thailanda, timp de 21 de zile, alături de cele mai provocatoare ispite. Sebastian este unul dintre participanții din acest an. El și partenera lui, Cristina, vor să vadă dacă fac sau nu față provocării supreme, deși se arată siguri pe cuplul lor. Iată tot ce nu știai despre tânăr!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Sebastian, concurent la Insula Iubirii. Sezonul 6 Insula Iubirii le va aduce telespectatorilor noi surprize. În vreme ce gazda a rămas aceeași, prezentatorul Radu Vâlcan, fanii emisiunii vor face cunoștință cu noi concurenți și noi ispite. Printre participanții din acest an se numără și Sebastian, un tânăr care lucrează la radio.

sebastian-insula-iubirii-1sebastian-insula-iubirii-1

Sebastian s-a înscris la Insula Iubirii alături de iubita lui, Cristina. Numele lor complete sunt Sebastian Dascalu și Cristina Nimereală. Aceștia sunt împreună de mai bine de un an și consideră că au un cuplu foarte solid.

Citește și: Cine este Maria Vornicu, ispita de la Insula Iubirii.A recunoscut că a fost infidelă

Citește și: Cine este Marco Cigognini, ispita de la Insula Iubirii.Cum a ajuns italianul să se mute în România

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce Cătălin Botezatu a spus că e „creația lui':„I le întorc înzecit'

Citește și: Volodimir Zelenski, despre negocierile de pace cu Rusia:”Foarte dificile, uneori scandaloase”

Cine este Sebastian, concurent la Insula Iubirii

Cine este Sebastian, concurent la Insula Iubirii. Sebastian de la Insula Iubirii și iubita lui, Cristina, activează în alte domenii de activitate. Ea este medic stomatolog, iar el specialist în marketing. Conform descrierilor lui de pe rețelele de socializare, tânărul s-a năsut în Brașov. Acesta a absolvit Liceul „Grigore Antipa' și mai apoi a studiat la Universitatea Transilvania din același oraș.

Tot pe rețelele de socializare, Sebastian spune despre el că lucrează la Radio Brașov. De asemenea, se pare că tânărul concurent de la Insula Iubirii este și pasionat de scris. Acesta are un blog pe care este destul de activ. La fel ca iubita lui, Cristina, și el se bucură de un număr mare de urmăritori pe Instagram. Este vorba despre peste 11.000 de internauți.

Sebastian de la Insula Iubirii lucrează la radio

Înainte ca Insula Iubirii să fie difuzată la TV, Sebastian și Cristina au declarat că sunt de părere că relația lor poate depăși orice obstacol. El este mai mic cu cinci ani decât ea, însă acest lucru nu pare să reprezinte o problemă în cuplul lor.

„Cristina (30 de ani), de profesie medic stomatolog şi Sebastian (25 de ani), specialist marketing au pornit în aventura vieţii lor pe Insula Iubirii. Sunt împreună de 1 an şi 2 luni.

Cuplu solid, cei doi au lăsat să se înţeleagă încă de la prezentare că iubirea lor este una foarte puternică şi poate depăşi orice obstacol. Dacă vor face faţă sau nu provocării supreme a relaţiei lor, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1', se arată în comunicatul de la Antena 1.

„Suntem într-un punct al relației echilibrat'

În filmulețul de prezentare, Sebastian a spus despre cuplul lui și al Cristinei următoarele: „Suntem într-un punct al relației frumos, echilibrat', iar ea l-a completat astfel: „Relația noastră este cea mai importantă și cu siguranță o să treacă peste orice tentație. Nu mă îndoiesc de asta'.

Cine sunt ispitele de la Insula Iubirii, sezonul 6

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruț, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă Antena 1, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton