Cine este Bianca Mitroi de la Casa iubirii. E cântăreață de muzică de petrecere

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Bianca Mitroi de la Casa iubirii. Pe 4 aprilie, la Kanal D a debutat cel mai nou reality-show, cu și despre iubire. Emisiunea intitulată „Casa iubirii' are ca scop să-i ajute pe concurenți să-și întâlnească sufletul-pereche. Printre participanții din primul sezon se numără și o cântăreață de muzică de petrecere, Bianca Mitroi. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Bianca Mitroi de la Casa iubirii. Emisiunea Casa iubirii a debutat în forță la Kanal D. Încă din prima ediție, telespectatorii au avut ocazia să-i cunoască pe cei 14 concurenți, 7 băieți și 7 fete. Cu toții au venit să-și întâlnească marea iubire și să cunoască din nou fiorii dragostei, după ce, unii dintre ei, au trecut prin experiențe nefericite la acest capitol.

bianca-mitroi-casa-iubirii-1bianca-mitroi-casa-iubirii-1

Bianca Mitroi este una dintre cele șapte concurente de la Casa iubirii, sezonul 1. Tânăra în vârstă de 25 de ani e pregătită să-și întemeieze o familie, dacă va reuși să-și găsească alesul. Aceasta își dorește o relație serioasă.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Casa iubirii.14 tineri își caută jumătatea în emisiunea de la Kanal D

Citește și: Andreea Mantea, primele imagini din Casa Iubirii:„Locul în care se desfășoară e nemaivăzut în România'

Citește și: Dan Negru prezintă „Jocul cuvintelor”, la Kanal D:”Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem”

Citește și: Carmen Brumă a suferit o intervenție din cauza varicelor. Cum se simte acum:„Mi-am scos pansamentul după 48 de ore. Se observă…'

Cine este Bianca Mitroi de la Casa iubirii

Cine este Bianca Mitroi de la Casa iubirii. Bianca Mitroi este din Drobeta-Turnu Severin. Participanta de la Casa iubirii profesează ca solistă de muzică de petrecere, după ce a absolvit Școala Populară de Arte „Constantin Brâncuși' din Târgu Jiu. Aceasta consideră că experiențele trăite până acum au ajutat-o să înțeleagă ce își dorește mai exact de la un bărbat. Vrea să fie iubită, respectată și să simtă stabilitate.

Bianca Mitroi, una dintre concurentele de la Casa Iubirii, spune despre ea că e o fire sociabilă, sensibilă și creativă. Totodată, ea a precizat că debordează de sinceritate în relațiile cu ceilalți. În general, loialitatea și devotamentul o caracterizează în orice situație. Conform spuselor ei, cel mai mare defect al său e impulsivitatea.

Bianca Mitroi de la Casa iubirii e cântăreață de muzică de petrecere

De asemenea, Bianca Mitroi se descrie drept o fire veselă. Consideră că oamenii o vor mereu în jurul lor, pentru că reușește să îi binedispună.

„Sunt sufletul petrecerii, oamenii mă vor în jurul lor pentru că îi binedispun', a spus Bianca Mitroi de la Casa iubirii, conform WOWbiz.ro.

Când se difuzează Casa iubirii, la Kanal D

Casa iubirii, cel mai nou show de la Kanal D, poate fi văzut de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00. Fanii pot urmări emisiunea şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00. Andreea Mantea a explicat că va fi cu ochii pe concurenți, pentru a se asigura că participanții respectă regulamentul.

„E un loc în care le-am asigurat toate condiţiile să se simtă bine şi să fie relaxati, să fie ei inşişi. Voi fi alături de ei şi ca prietenă, dar şi ca „tutore’, pentru că îi voi monitoriza în permanenţa şi voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenţi să respecte regulile Casei. Cu toţii vor trebui să ţina seama de un regulament foarte strict şi vor fi penalizaţi în cazul în care regulile casei vor fi încălcate.

Regulamentul are legatură şi cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activitaţilor în care vor fi implicaţi’, a spus Andreea Mantea.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton