Viviana Sposub, despre accidentul care i-a schimbat complet viața: "M-a făcut să realizez cât de fragilă este viața"

 Dumitrache Laura
.

Viviana Sposub trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Prezentatoarea Tv se simte împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Viviana formează un cuplu cu George Burcea, iar cei doi au planuri serioase de viitor. Recent, vedeta tv a vorbit despre accidentul care i-a schimbat total viața.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub a povestit că a fost la un pas de moarte în timpul adolescenței. Din fericire, vedeta nu a pățit nimic, dar consideră că acest lucru s-a întâmplat cu un motiv. Lucrurile s-au aranjat perfect pentru Viviana, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Viviana SposubViviana Sposub

Viviana este nouă pe micul ecran și prezintă în fiecare zi, de luni până vineri, matinalul Dimineata cu noi', la Kanal D. Vedeta este colegă de platou cu Bursucu și George Tănase. Tânăra este extrem de încântată de noul ei proiect, fiind o prezență minunată în fiecare dimineață.

Citește și; De ce nu se căsătorește George Burcea cu Viviana Sposub, după terminarea divorțului de Andreea Bălan:„Lucrurile trebuie luate pas cu pas'

Citește și: Cine este Mihai Dunca de la Casa iubirii.E asistent medical generalist

Citește și: Un alt cuplu de la Mireasa s-a despărțit. Nora a cerut să plece acasă:”Eu nu mai pot”

Citește și: Tatăl fraților Alex și Gabriel Nedelcu de la Exatlon a fost condamnat definitiv la închisoare pentru agresiune sexuală:”E împăcat cu decizia”

Viviana Sposub, despre accidentul care i-a schimbat complet viața

Viviana Sposub se bucură de noul proiect pe care îl are la Kanal D. Iubita lui George Burcea trăiește una dintre cele mai importante perioade din viața ei. Deși apare mereu cu zâmbetul pe buze, viața Vivianei nu a fost mereu roz. Prezentatoarea Tv a povestit despre accidentul care i-a schimbat complet viața. Avea 18 ani când a plecat la munte cu un grup de prieteni, iar acolo a avut un accident cu un ATV. Doar o minune a făcut ca ea să scape cu viață.

Am avut un moment de cumpănă la 18 ani… un accident de ATV care m-a făcut să realizez cât de fragilă este viața și cât de mult trebuie prețuită fiecare secundă.Nu îmi place să vorbesc despre acea perioadă, însă știu că Dumnezeu mi-a dat acest necaz cu un motiv. Iar eu sper din suflet că mi-am învățat lecția!”, a spus Viviana pentru kanald. ro.

Viviana Sposub: „Sunt cel mai cuminte copil”

Viviana nu a vrut să se lase afectată de amintirile neplăcute și a povestit despre cum era ea în copilărie. Iubita lui George Burcea a declarat că a fost un copil extrem de cuminte, iar părinții săi mereu o laudă. Mai mult, tânăra se consideră și acum o persoană ascultătoare și chibzuită.

„Am fost și sunt cel mai cuminte copil. Ai mei îmi povestesc mereu că atunci când eram mică, eram un copil extrem de ascultător.Unde mă puneau, acolo stăteam ore întregi și aveau încredere că nu fac nicio boacănă’, a mai spus Viviana Sposub.

Viviana își dorește să devină mamă

Viviana Sposub este iubita lui George Burcea, iar cei doi formează un cuplu de aproape doi ani. Relația lor a evoluat rapid și au planuri mari de viitor. Vedeta tv își dorește să devină mamă și a mărturisit că și-ar fi dorit să devină mamă încă de la vârsta de 22 de ani. Ajunsă la 25 de ani, aceasta a spus că își dorește să aibă un copil cât mai curând.

Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu siguranță îmi doresc copii cât mai repede.Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci. Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit, spunea vedeta, potrivit ciao.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton