Cine este Samira, femeia care l-a făcut tată pe Costin Mărculescu. Timp de cinci ani i-a ascuns actorului adevărul...

 Oana Pantazi
.

Costin Mărculescu a fost căsătorit, dar nu a avut niciodată o familie în adevăratul sens al cuvântului… Singura sa alinare a fost faptul că a devenit tată, dar actorul a pierdut primii 5 ani din viața fiului său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Costin Mărculescu a avut o agenție de modele și o viață personală pe măsură, actorul având nenumărate iubite de-a lungul vieții, dar, din păcate, singura dată când și-a întemeiat o familie, s-a lovit de un eșec răsunător…

Totuși, din povestea de dragoste născută între el și Samira (Stela), fost fotomodel, s-a născut un băiețel, pe numele său de alint Bibi, pe care acum 5 ani, în cadrul emisiunii Acces Direct, Cosmin Mărculescu îl prezenta cu mândrie unei țări întregi. La vremea respectivă, a fost un șoc pentru toată lumea, cu atât mai mult cu cât actorul avea mai degrabă o reputație de playboy.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Costin Mărculescu:s-a îmbogățit rapid, după Revoluție. „A fost milionar înainte de alții! L-a plătit pe Toto Cutugno pentru a veni să facă un spectacol'

Costin Mărculescu a cerut testul ADN

Chiar și pentru Costin Mărculescu a fost o surpriză faptul că era tată, fosta lui iubită ascunzându-i acest lucru vreme de 5 ani. Acesta a fost și motivul pentru care actorul a cerut testul ADN, care a dovedit, fără putință de tăgadă, că el era tatăl băiețelului.

Costin şi Samira s-au întâlnit pentru prima oară în 2003, pe vremea când el avea o agenţie de modele, iar ea era un manechin cunoscut. Din păcate, relația n-a durat, din cauza infidelității actorului, cei doi despărțindu-se. În 2008, Costin și Samira și-au reluat povestea de dragoste, iar ea a rămas însărcinată. Actorul nu se vindecase însă de vechile obiceiuri, așa că Samira l-a părăsit din nou, plecând în Australia, alături de familia ei, iar acolo a venit pe lume fiul lor.

Citește și: Drama lui Costin Mărculescu. Din milionar, a ajuns la sapă de lemn: „Mi-am pierdut tot, vila, mașina, banii, bijuteriile! Toată lumea s-a folosit de mine'

Și-a dorit o familie cu Samira

După scurta și agitata căsnicie cu Ella, care s-a terminat la tribunal mai repede decât se așteptau, întâmplarea i-a scos-o din nou în cale pe Samira, care s-a întors în România alături de fiul lor. La vremea respectivă, cei doi au apărut împreună la TV, iar Costin Mărculescu își făcea planuri de viitor cu mama copilului său, alături de care și-ar fi dorit să întemeieze o familie, după ce au reluat relația.

„Eu și Samira suntem foarte bine, relația noastră e frumoasă și merge bine. Am vorbit despre căsătorie, probabil că în vara sau în toamna asta. Nu am stabilit încă o dată. Nu vreau să mă mai grăbesc cum am făcut data trecută, că ați văzut ce a ieșit. Mai bine așa, important este să meargă relația bine. Copilul s-a apropiat mai mult de mine. Mergem în parc, petrec mult timp cu el. Nu m-am jucat cu niciun copil așa cum am făcut-o cu el și mă bucur. Am scăpat de scandaluri și tot ce a fost. De pe 28 februarie de când am divorțat de Ella sunt un om liber oficial', declara Costin Mărculescu, în 2015, pentru cancan.ro.

La un moment dat, Samira mărturisise, în show-ul lui Dan Capatos, că ar putea fi din nou însărcinată, dar vestea nu s-a confirmat. Așa cum nu s-a materializat nici dorința actorului de a-și întemeia o familie alături de mama copilului său. Din păcate, nu a fost să fie, iar 5 ani mai târziu, actorul a murit singur și înglodat în datorii…

Costin-Marculescu11Costin-Marculescu11

Lupta dintre fosta soție și mama copilului

Din nefericire, Costin și Samira nu au început relația tocmai cu dreptul, în scenă intrând foarte curând și soția actorului, Ella (cei doi încă nu erau divorțați), de care acesta se despărțise, cu mare scandal. Cearta dintre ele a devenit în scurt timp de notorietate și fosta și actuala ajungând să-și spele rufele în public…

Totul s-a declanșat atunci când Ella, (încă) soţia lui Costin Mărculescu, a declarat că actuala lui iubită a fost prostituată.

Citește și: Oana Zăvoranu, prima declarație despre moartea lui Costin Mărculescu: 'Când te crezi buricul pământului, ai de pierdut. Eu cred că din cauza băuturii a avut diverse probleme'

„Această Stela e din Timişoara şi ştiu că a profesat ca prostituată. Copilul ei nu seamănă cu Costin, dar eu m-aş bucura enorm să fie al lui. E un copil reuşit, dar eu nu cred că el lui.
Nu am divorţat nici până acum pentru că Mărculescu nu s-a prezentat la notar. El nu vrea să divorţeze de mine”
, spunea Ella într-o emisiune de televiziune.

„Aşa împuţită cum sunt, sunt femeie şi sunt mamă. Vreau să-mi spună ce bărbat m-a avut şi cine m-a plătit pe mine. Pune-ţi silicoane în creier, că ai probleme cu bibilica! Ţi-ai bătut joc de Costin, dar nu îţi baţi joc de mine. Eşti un gunoi! Tatăl meu se va ocupa de tine personal, inculto ce eşti! I-ai mâncat banii şi creierii lui Costin”, a venit replica Samirei, mama fiului lui Costin Mărculescu.

Foto: Facebook, captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton