Scriitoarea JK Rowling, victima abuzurilor domestice și sexuale! Declarația halucinată a fostului soț: "Nu-mi pare rău că am pălmuit-o!"

 Oana Pantazi
.

Scriitoarea JK Rowling, autoarea seriei Harry Potter, a dezvăluit recent că a fost victima abuzurilor domestice și sexuale, dar soțul ei a negat o parte dintre aceste acuzații. Nu și că a bătut-o!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urma controversei iscate după ce a făcut comentarii despre problemele transgenderilor, JK Rowling, devenită faimoasă, dar și multimilionară, după publicarea cărții „Harry Potter”, a făcut declarații uluitoare despre viața sa personală. Scriitoarea a mărturisit că a fost victima abuzurilor domestice și sexuale, în încercarea de a-și explica reacția, care a fost atât de comentată.

S-a luptat cu tulburarea obsesiv-compulsivă în adolescență

Menţionez aceste lucruri acum nu într-o încercare de a acumula simpatie, ci din solidaritate cu numărul mare de femei care au istorii ca ale mele', a declarat JK Rowling, conform publicației The Guardian. În eseu, scriitoarea a amintit despre experiențele proprii în lupta cu sexismul și misoginismul, menționând că relatările bărbaților transsexuali despre disforia de gen au făcut-o să spună că, dacă m-aș fi născut 30 de ani mai târziu, probabil și eu aş fi încercat să fac tranziția'.

„Presiunea de a scăpa de sexul feminin a fost uriașă. M-am luptat cu tulburarea obsesiv-compulsivă severă ca adolescentă. Dacă aș fi găsit o comunitate și simpatie online pe care nu le puteam găsi în mediul meu imediat, cred că aș fi putut fi convinsă să mă transform în fiul pe care tatăl meu l-a spus deschis că l-ar fi preferat”, a mai scris autoarea.

Citește și: Trecutul neștiut al lui Costin Mărculescu:s-a îmbogățit rapid, după Revoluție. „A fost milionar înainte de alții! L-a plătit pe Toto Cutugno pentru a veni să facă un spectacol'

Citește și: Dana Budeanu, vizată de un dosar penal: „Marș, jegurilor! Nu mă asociați pe mine cu violența împotriva femeilor!”

Abuzată de la vârsta de 20 de ani

Apoi, JK Rawling (54) a făcut o mărturisire dureroasă, recunoscând că s-a confruntat cu abuzurile sexuale încă de la 20 de ani și că acestea s-au tot repetat de-a lungul timpului.

Amintirile unei agresiuni sexuale grave pe care am suferit-o la vârsta de 20 de ani au recidivat în buclă. Asaltul respectiv s-a întâmplat la un moment dat și într-un spațiu în care eram vulnerabilă. Nu puteam să închid acele amintiri. Dacă ai putea intra în capul meu și ai înțelege ce simt când am citit despre o femeie trans care moare în mâinile unui bărbat violent, ai găsi solidaritate', a mai scris ea.

Citește și: Betty Salam a avut probleme grave cu sarcina și abia a dus-o la sfârșit: „Nu am mâncat nimic timp de 3 luni, dar nimic, nimic. Nici apă nu beam. Ajunsesem la 40 și ceva de kilograme”

Fostul soț a recunoscut că nu are remușcări!

Chiar dacă scriitoarea nu a pomenit nume în eseul său, dat fiind că a fost căsătorită, între anii 1993 și 1995, cu jurnalistul Jorge Arantes, căruia i-a dăruit o fiică, pe Jessica Isabel (26), nu a fost nevoie de mai mult pentru ca presa să descopere potențialul vinovat.

Asta cu atât mai mult cu cât JK Rowling a pomenit în eseu numele actualului ei soț, Neill Murray, cu care s-a căsătorit în 2001. Intervat de jurnaliștii de la publicația The Sun, Arantes a negat afirmația că abuzurile ar fi fost la ordinea zilei, dar a recunoscut însă și-a pălmuit soția.

Am pălmuit-o pe Joane, dar nu a fost un abuz constant. Nu-mi pare rău că am pălmuit-o', a spus Arantes.

Da, este adevărat că am pălmuit-o, dar nu am abuzat-o”, a subliniat din nou fostul soț al scriitoarei, menționând că și-a pocnit fosta soție în seara în care l-a părăsit.

„Cicatricile nu dispar niciodată”

Pe de altă parte, JK Rowling a tranșat lucrurile fără echivoc: Am reușit să scap din prima mea căsnicie, una violentă, cu oarecare dificultate, dar acum sunt căsătorită cu un bărbat cu adevărat bun și cu principii, care mă face să mă simt în siguranță într-un mod în care nu m-aș fi așteptat niciodată'.

Totuși, cicatricile lăsate de violență și asalturile sexuale, nu dispar, oricât de iubit ai fi, și indiferent cât de mulți bani faci', a conchis scriitoarea.

Foto: Hepta


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton