Cine este Raluca Aprodu. Actrița va juca în serialul „Vlad”

 Lupescu Anca
.

Raluca Aprodu are 35 de ani și este actriță, însă a avut o carieră și în modeling. Ea va juca în serialul „Vlad', de pe ProTv, unde va interpreta rolul Ivanei, soția unui important politician.

646×404646×404
Citește și: Making of – Lungmetrajul „Câini', distins cu 2 premii importante


„Pentru mine această experiență înseamnă, în primul rând, reîntâlnirea cu oameni dragi. Pe Adrian Nartea îl știu de aproape 17 ani. Am crescut cumva împreună în breasla aceasta. Pe Adrian Silisteanu și pe Jesus del Cerro îi știu de când aveam 22 de ani', spus Raluca.

Citește și: Andi Vasluianu si Raluca Aprodu


„În prima zi în care am ajuns pe platoul de filmare VLAD mi-am dat seama că lucrasem, la un moment dat, cu fiecare persoană din echipă. De exemplu cu Maria, make-up artistul, am lucrat la primul meu film, la 21 de ani. Am stat aproape 3 săptămâni împreună, în Bosnia. Deci pentru mine, să fiu alături de ei, a fost cel mai natural lucru.' a mai spus actrița.


Actrița a urmat Colegiul Național Mihai Eminescu' și a studiat timp de trei ani la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Citește și: Andi Vasluianu si Raluca Aprodu la expozitia Cuba continua' by Cosmin Bumbut


A început să lucreze ca fotomodel la 17 ani, când a câștigat castingul pentru o reclamă la o ciocolată de renume. Au urmat apoi numeroase apariții pe coperțile revistelor de modă și a dat curs altor oferte pentru contracte publicitare avantajoase. În paralel cu modellingul, Raluca încearcă să-și facă un nume în lumea filmului.


Raluca Aprodu ara în portofoliul de actriță câteva apariții importante în seriale autohtone și filme precum Păcatele Evei', Om sărac, om bogat', Doctori de mame', Blood and Chocolate', Na vlastní nebezpecí', Contra timp', Ho, Ho, Ho, Contra timp 2.

Citește și: Raluca Aprodu va avea tripleti


A decis să lase modellingul pentru actorie și nu regretă decizia. În urmă cu doi ani, Raluca a jucat în șase spectacole la Teatrul Național din București.
Raluca Aprodu a făcut masteratul în actorie, la UNATC. A primit premiul special al juriului pentru rolul Lora din spectacolul „Stele în lumina dimineții'.


Pentru filmul „Poveste de dragoste', Raluca a trebuit să se tundă la zero.
„Alegerea nu a fost deloc dificilă, când am citit scenariul am înțeles, era justificat. Problema a fost după filmare, a fost greu să mă obișnuiesc cu mine cheală. Era ceva exterior mie, mi-au trebuit două luni să mă obișnuiesc cu asta. Eram altă femeie, mi-a schimbat energia', a declarat Raluca Aprodu.

Citește și: Andi Vasluianu – Intre Raluca si „Cealalta Irina”


În prezent o putem vedea și în piese de teatru precum „Beginners', „Crima din strada Lourcine', „Livada de vișini', „Memoria apei', „Nebun din dragoste', „Pădurea spânzuraților', „Regele Lear', „Trei surori' sau „UFO'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton