Sărbătoare mare pentru Valentina Pelinel și Cristi Borcea! Cum arată fetițele lor gemene la un an. Una are ochii albaștri, cealaltă căprui!

 Oana Popoiag
.

Dacă în momentul nașterii gemenelor, Valentina Pelinel era singură, Cristi Borcea fiind la închisoare, iată că aniversarea de un an a fetițelor prinde familia în formulă completă. Frumoasa blondă și soțul ei au avut petrecere mare de Mărțișor, iar Indira Maria și Rania Maria au fost răsfățate cu cadouri.

Valentina Pelinel este în culmea fericirii. Dacă în urmă cu fix un an, când a adus pe lume gemenele, Cristi Borcea era la închisoare, la aniversarea de un an a fetițelor, aceasta îl are alături pe soțul ei. În formulă completă, celebrul cuplu și fiul lor, Milan, le-au sărbătorit pe mezinele familiei, Indira Maria și Rania Maria.

Valentina Pelinel a imortalizant momentul, postând pe Instagram o fotografie cu soțul și fiicele, cu mesajul : 'Mărțișoarele naostre împlinesc azi un anișor!'.

Valentina Pelinel, fericită la 39 de ani

De când a devenit mamă, viața Valentinei Pelinel s-a schimbat total. Fostul model are trei copii și o căsnicie așa cum și-a dorit.

'Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță.

Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul. Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort, a spus soţia lui Cristi Borcea pentru ciao.ro.

Valentina Pelinel gemeneValentina Pelinel gemene

Foto: Instagram

Citește și: Andreea Bălan, mărturisiri neașteptate despre George Burcea: 'El este cel care nu-și mai dorește familia'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton