Cornel Galeș, uitat de rude și apropiați. Doar 8 persoane au venit la pomana soțului Ilenei Ciuculete

 Cica Cristina
.

Au trecut trei luni de la moartea lui Cornel Galeș. Fosta lui iubită, Viviana Măntoiu, i-a făcut pomană și se pare că soțul Ilenei Ciuculete a fost uitat de apropiați. Doar opt persoane au venit la parastas.

Cornel-Gales-1Cornel-Gales-1

Parastasul de trei luni de la moartea lui Cornel Galeș, care și-a pierdut viața în decembrie într-un accident în Spania, a fost făcut de către fosta lui iubită, Viviana Măntoiu, şi 'naşa' Doina Belu.

Citește și: Nașa lui Cornel Galeș a spus totul!Ce avere avea soțul Ilenei Ciuculete și cine o va moșteni

Pomana a avut loc la Capela din incinta Cimitirului Străuleşti 2, scrie click.ro. După slujba de pomenire din capelă, oamenii au mers la cimitir pentru a se sfinți și cavoul în care este îngropată îndrăgita și regretata artista Ileana Ciuculete, care a murit în urmă cu trei ani.

'După slujba din capelă, preotul i-a citit lui Cornel şi la mormânt. Am fost 8 persoane, din care patru au fost colegii lui din aviaţie, unde a lucrat Cornel pe vremuri. Tot acolo a cunoscut-o şi pe soţia lui, Nela. Pentru că ne aflăm în post, iar sâmbătă a fost dezlegare la ouă şi lactate, ne-am sfătuit ce alimente să comande pentru parastas', a declarat Doina Belu, nașa Ilenei Ciuculete și lui Cornel Galeș, la aniversarea lor de 25 de ani de căsnicie.

Citește și: Mesajul emoționant al fiicei Vivianei, după moartea lui Cornel Galeș.„Ne vom aminti câtă bunătate există în tine'

Când va avea loc parastasul de 6 luni

Ea a ținut să precizeze că s-au comandat 12 pachete consistente care s-au dat de pomană și a menționat că parastasul de 6 luni urmează să aibă loc pe 31 mai.

„Viviana a ţinut cont de sugestiile mele şi a comandat 12 pachete consistente în care se găseau alimente precum: un ou fiert, brânză topită, caşcaval, două iaurturi, napolitane, un colăcel, croisant cu ciocolată, bere, suc… Viviana a ţinut cont de sugestiile mele şi a comandat 12 pachete consistente în care se găseau alimente precum: un ou fiert, brânză topită, caşcaval, două iaurturi, napolitane, un colăcel, croisant cu ciocolată, bere, suc… Am căzut de acord cu Viviana ca parastasul de 6 luni pentru Cornel să îl facem pe 31 mai'a menționat Doina Belu.

Citește și: Cutremurător! Ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete pentru Cornel Galeș, pe patul de moarte:„Când vei fi pregătit să vii, eu te aștept Acolo Sus'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton