Cine este Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil! Ce diferență de vârstă e între ei

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil!. Radu Constantin și Otniela Sandu formează un cuplu de câteva luni bune. Cei doi au preferat să păstreze discreția în privința cuplului lor, astfel că puțină lume cunoaște detalii din viața lor amoroasă. Iată ce diferență de vârstă este între ei, dar și cu ce se ocupă partenerul blondinei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil!. Pe Otniela o cunoașteți, cu siguranță, de la Ferma Vedetelor, emisiune la care a participat în urmă cu ceva timp. Acum, ea a acceptat cu entuziasm să ia parte și la competiția la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7. Odată cu aflarea veștii, fanii au fost curioși să afle ce schimbări au mai avut loc în viața ei. Ei bine, vedeta se iubește de câteva luni bune cu Radu Constantin, el fiind cel care i-a furat inima.

o1-3o1-3

Cine este Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil!. Radu Constantin este un cunoscut influencer din România. Originar din orașul Vaslui, tânărul este celebru și ca actor, dar și ca regizor. Popularitatea lui a „explodat' atunci când a lansat serialul „DM'. Din distribuția acestuia face parte și iubita lui, Otniela Sandu. El este atât regizorul peliculei, cât și actor.

Citește și: Cine este Otniela de la Bravo, ai stil!A stârnit pasiuni în showbiz

Citește și: Otniela Sandu, prima apariție la TV cu iubitul ei.Cine este și cum s-au cunoscut

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Cove, de la Vorbește Lumea:„Ne-am cunoscut la o petrecere'

Citește și: Viața sentimentală a lui Marius Bodochi, după ce a trecut printr-un divorț:„Pot fi considerat uneori mai bădăran, e un minus'/ EXCLUSIV

Cine este Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil!

Cine este Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil!. Radu Constantin are 26 de ani, potrivit fanatik.ro. Astfel, între el și Otniela de la Bravo, ai stil! există o diferență de patru ani, ea fiind mai mare. Acesta a studiat doi ani la Facultatea de Construcții, iar după aceea la Facultatea de Marketing (ASE). Tânărul s-a răzgândit însă, pe parcurs, optând pentru o carieră în lumea artistică.

Radu Constantin a început să lucreze încă de la o vârstă fragedă. În liceu, acesta a fost animator la petreceri de copii, iar ulterior s-a apucat de magie. El a fost și mentalist o perioadă din viața lui, dovadă că nu se teme de provocări, potrivit protv.ro.

Ce diferență de vârstă există între ei

Cine este Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil!. Pe lângă activitățile pe care le desfășoară în mediul online, Radu Constantin este și un mare pasionat de lectură. Deși pare un tip dur, avându-i în vedere stilul excentric, cu tatuaje și bijuterii, fanii de pe YouTube i-au descoperit și latura sensibilă. El ține o legătură permanentă cu ea și le recomandă cărțile citite, ori de câte ori are ocazia.

„Absolut toate cărțile pe care le recomand le-am citit, poate chiar de două ori. Îmi place să vorbesc și să recomand din propria experiență și îmi place să cred că de mult nu mai fac lucruri doar de dragul de a le face. Cred în absolut tot ce spun și ce fac', declara Radu Constantin la protv.ro, în 2020.

Au avut prima apariție televizată la începutul acestui an

Cine este Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil!. La începutul anului curent, Otniela de la Bravo, ai stil! și Radu Constantin au avut o primă apariție televizată. Actrița spunea atunci că se simte fericite în relația ei și că a fost impresionată, de la început, de ochii lui.

„Sunt foarte bine, sunt fericită și transmit asta. Noi ne-am întâlnit în urmă cu un an și jumătate. Ne-am salutat și atât, doar am întrebat cine e că are ochii frumoși, dar oricum am uitat', spunea Otniela Sandu în emsiunea prezentată de Teo.

La rândul lui, și Radu Constantin a complimentat-o pe Otniela, pentru frumusețea ei. Tânărul a mărturisit atunci că e copleșit de acest detaliu.

„De atenția care i se acordă nu aș putea să spun că sunt copleșit, suntem în același domeniu, dar, de frumusețea ei sunt copleșit.', declara Radu Constantin, iubitul Otnielei de la Bravo, ai stil!.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton