Are Bianca Comănici un nou iubit? Declarații neașteptate: „Sunt îndrăgostită de...”

 Sutiu Theodora
.

Are Bianca Comănici un nou iubit? Având în vedere că telenovela dintre Bianca Comănici și Livian Pop pare să se fi terminat pentru totdeauna, dubla câștigătoare de la Puterea Dragoatei și-a făcut curaj să viseze la o viața liniștită. De curând, vedeta a vorbit despre viața ei sentimentală și a recunoscut că este îndrăgostită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Are Bianca Comănici un nou iubit? Dar, se pare că, spre dezamăgirea miilor de fani care o urmăresc în mediul virtual, de data aceasta nu a fost vorba de un bărbat.

bianca-1bianca-1

Are Bianca Comănici un nou iubit? Pe cine iubește

„Nu sunt singură, așa cochetez și eu cu cineva.De ce crezi că stralucesc?! Nu, oameni buni, sunt singură, puteți să mă căutați, să vorbim.(…) . Îndrăgostită de muncă', a declarat Bianca Comănici în ultima ediție a emisiunii amintite mai sus.

Are Bianca Comănici un nou iubit?. Bruneta este prezentatoarea emisiunii „Bărbați vs Femei'. Dacă până acum a lucrat în echipă cu Alex Mihei, în curând, cel care va sta lângă ea la pupitru va fi nimeni altul decât Ștefan Ciuculescu, fostul concurent din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei o atacă pe fosta iubită, Bianca Comănici! Ce l-a scos din sărite: ‘N-am dat dovadă de inimă rece

Citeste si: Ce mesaj i-a transmis Bianca Comănici lui Jador, la Survivor. „Te așteptăm înapoi…

Citește și: Oana Roman, declarație de iubire pentru Marius Elisei

Citește și: Cătălin Măruță, prima reacție în conflictul cu Alexandra Stan

De ce s-au despărțit Livian și Bianca

La câteva luni de la terminarea competiţiei, Bianca și Livian şi-au spus adio. Un conflict a izbucnit între ei, amândoi şi-au aruncat cuvinte grele, însă cel care ar fi alimentat discuţiile ar fi fost, de fapt, Nelson Mondialu.

Tatăl lui Livian ar fi jignit-o în repetate rânduri, iar în cele din urmă, Bianca a decis să îl dea în judecată pe acesta, dar judecătorii i-au dat câștig de cauză fostului „socru’.

„Mi-am dorit să îmi găsesc dragostea. Stau și mă gândesc dacă există oameni care pot juca atât de bine teatru. N-am acceptat că s-a terminat între noi doi. Nu puteam să nu petrec timpul cu el.

Eu și în platou, în orice secundă, fugeam la el. El acum este la pământ. Oamenii nu vor să-l mai vadă, nu vor să-l mai audă’, a mărturisit Bianca Comănici de la Puterea dragostei în emisiunea „În oglindă’.

Bianca Comănici vrea să devină make-up artist

Bianca Comănici obișnuiește să ofere, în vlogurile de pe YouTube, sfaturi despre make-up. Aceasta își dorește să devină make-up artist.

„Legat de machiajul feței: după ce vă aplicați fondul de ten, aplicați anticearcănul sub ochi, iar după asta nu puneți pudră de fixare. Luați iluminator pe pensulă, dar nu udați pensula.

Am auzit de treaba asta, dar lasă pete pe fețe și nu are rost. Aplicați iluminatorul înainte de a-l fixa cu pudra. Nu o să se mai vadă prăfos și garantez pentru trucul ăsta pe care l-am învățat de când am terminat cursul de make-up‘, sunt câteva dintre sfaturile pe care le oferă fosta concurentă de la Puterea Dragostei, potrivit wowbiz.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton