Cum arată Shiloh, fiica Angelinei Jolie, la 15 ani. Adolescenta și-a dorit să devină băiat

 Oana Pantazi
.

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a împlinit 15 ani și seamănă foarte bine cu tatăl ei. Deși s-a zvonit multă vreme că se pregătește de operație de schimbare de sex, Shiloh este foarte feminină. Iată cum a fost surprinsă alături de mama ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a fost recent protagonista unor momente emoționante, alături de mama și de surorile ei Zahara (16) și Vivienne (13). Cele trei și-au așteptat mama, care a petrecut 6 ore într-un spital din Bubank, California, iar revederea a fost emoționantă.

Fiica-Angelinei-JolieFiica-Angelinei-Jolie

Shiloh, fiica Angelinei Jolie, imagine emoționantă

Paparazzii au surprins recent niște imagini surprinzătoare cu Angelina Jolie și trei dintre fiicele sale, care își așteptau mama să iasă dintr-un spital din Burbank, unde aceasta a petrecut ore bune. Nu se știe care a fost scopul vizitei în unitatea spitalicească, însă, la ieșire, mama și cele trei fiice au fost foarte emoționate de revedere. Imaginea cu Shiloh, fiica biologică a Angelinei Jolie, îmbrățișându-și mama a făcut imediat înconjurul internetului. În câteva dintre instantaneele surprinse de paparazzi, Shiloh apare fără masca de protecție, o imagine rară în ultimul timp. Îmbrăcată sport, cu un hanorac negru și pantaloni albi, și cu părul strâns într-un coc la spate, Shiloh este o domnișoară în toată legea.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a renunțat la numele de familie al actorului

Citește și: Incestul, adevăratul motiv al divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt? „James trăia împreună cu ei!'

Citește și: Angelina Jolie a slăbit enorm după procesul cu Brad Pitt. A ajuns la 45 de kilograme

Citește și: Victoria lui Brad Pitt în procesul cu Agelina Jolie. A obținut custodia comună a copiilor

Deși s-a scris că primul copil biologic al actriței dorește să-și facă operație de schimbare de sex încă de la vârsta de 4 ani, deoarece nu se regăsește în trupul de fetiță, Shiloh este, la 15 ani, o tânără extrem de feminină și seamănă foarte mult cu celebrul ei tată.

Și-a dorit de mică să fie băiat

Shiloh, fiica cea mare a lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie și-a dorit încă de mică să devină băiat și chiar tatăl ei povestea că ea le-a cerut să o strige John. La un moment dat, tabloidele scriau că Shiloh e decisă să facă operație de schimbare de sex, iar imaginile cu ea păreau să confirme acest lucru. Totuși, ultima apariție a lui Shiloh demonstrează că ea s-a răzgândit. Adolescenta arată ca orice fată de 15 ani, semn că se indentifică cu sexul biologic.

Până la vârsta de 4 ani însă, transformarea exterioară lui Shiloh era aproape completă – fetița voia să poarte părul scurt, haine sport preferate de băieți, dar și costume, și cravate. În plus, ea și-a exprimat dorința să fie strigată John sau Peter, iar apropiații s-au conformat.

La început, a fost amuzant, însă ulterior Brad și Angelina au realizat că e mai mult de atât. Evident, au mers cu ea la psiholog, pentru că era clar că se petrecea ceva cu fiica lor. Brad și Angelina au ales să-și lase fetița să se îmbrace așa cum îi place, crezând că aceasta este doar o fază trecătoare. Pe măsură ce a trecut timpul însă, convingerea lui Shiloh că aparține, de fapt, altui sex și determinarea ei de a face operație i-a convins pe părinții săi că nu a fost doar o joacă de copil răsfățat.

În 2010, Angelina Jolie mărturisea într-un interviu pentru Vanity Fair:

„Vrea să fie băiat. Așa că am fost nevoiți să o tundem. Îi place să poarte haine de băieți. Se consideră unul dintre frați„.

Acum însă, este greu de spus dacă Shiloh și-a schimbat opinia, cert este că s-a transformat într-o domnișoară foarte frumoasă.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton