Cine este Patrizia Paglieri de la Asia Express. A fost jurat la MasterChef

 Lăstun Ana Maria
.

Cine este Patrizia Paglieri de la Asia Express? Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, participă la sezonul 4 al emisiunii Asia Express și foarte multe persoane se întreabă cine este chef-ul. După ce a încheiat colaborarea cu ProTV, unde a fost jurat la MasterChef, a făcut parte și din emisiunea Chefi la Cuțite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Patrizia Paglieri de la Asia Express? Patrizia Paglieri a plecat pe „Drumul Împăraților', în sezonul 4 al emisiuni Asia Express alături de fiul ei, Francy. Este unul dintre cei mai cunoscuți chefi de la noi din țară, iar drumul către succes i s-a ivit odată cu jurizarea competiției MasterChef, de la ProTV. Ulterior, vedeta a rămas, o scurtă vreme, în domeniu și a avut câteva apariții chiar și la Chefi la Cuțite, de la Antena 1.

Citește și: Secrete de bucătărie de la Patrizia Paglieri

Citește și: Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, primele declarații de la Asia Express: „A chemat Poliția ca să plecăm'

Citește și: Patrizia Paglieri și-a închiriat casa pentru filmările serialului „Sacrificiul”: „Mă bucur că am scăpat un an de curățenie!”

Citește și: Patrizia Paglieri e din ce în ce mai slabă și mai sexy pe zi ce trece

În vârstă de 50 de ani, Patrizia Paglieri s-a născut, de fapt, în Bahamas, dar a locuit o bună bucată de timp în Italia. Ulterior, s-a mutat în România, iar atunci Patrizia Paglieri a luat decizia de a aduce un copil pe lume. Cu toate acestea, faimosul chef recunoaște că nu și-a dorit să se căsătorească, ci doar voia un copil. Patrizia Paglieri a fost la doar un pas de a apela la o clinică de fertilizări in-vitro, însă nu a avut parte de susținerea familiei.

cine-este-patrizia-paglieri-asia-express-„cine-este-patrizia-paglieri-asia-express-„

Francy nu își cunoaște tatăl. Patrizia Paglieri s-a despărțit de el când băiatul avea 9 luni

„Voiam copii, dar nu-mi doream neapărat un soţ. Aproape au leşinat amândoi (n.r. mama și tatăl Patriziei) la masă', a declarat Patrizia Paglieri, în legătură cu nașterea lui Francy. Părinții săi nu au susținut-o, iar vedeta le-a spus: „Dacă mă stresaţi aşa, o să fac copilul cu primul care pică.'

Mai mult decât atât, Patrizia Paglieri și tatăl lui Francy s-au despărțit când băiatul era doar un bebeluș. Nu își cunoaște părintele, iar mama lui s-a chinuit foarte mult atunci când era mic, pentru că se mutase de puțin timp în România și nu avea foarte mulți bani.

Despre perioada respectivă, Patrizia Parglieri spune: „Şase luni am mâncat roşii cu brânză de capră de la vecina şi am băut vin vărsat. Singurul care trebuia să nu sufere era Francesco şi cumpăram pentru el sucuri, dar eu chiar m-am chinuit.'

Cine este Patrizia Paglieri de la Asia Express

Totuși, Patrizia Paglieri este o luptătoare, acesta fiind și motivul pentru care a ales să participe la Asia Express, fiind convinsă că atât ea, cât și Francy, se vor descurca pe „Drumul Împăraților'. În anul 2019, mama chef-ului s-a stins din viață, lăsând un gol imens în sufletul Patriziei, mai ales că de la ea a preluat pasiunea pentru gătit și a sprijinit-o în cele mai grele momente din copilăria lui Francy.

Francy este un motiv de mândrie pentru Patrizia Paglieri, cei doi făcând o echipă excepțională. Tânărul a terminat ASE și are aceeași pasiune ca mama sa: gătitul. Plecarea tatălui său nu a fost, cu siguranță, un aspect ușor din viața lui, însă Patrizia Paglieri de la Asia Express a avut grijă să îi fie alături și să îi explice că lipsa tatălui nu este o pierdere.

„I-am şi zis lui Francesco că e greu să le ai pe toate în viaţă. De tatăl lui Francesco m-am despărţit când el avea 9 luni. El a renunţat la Francesco şi, practic, şi noi am renunţat la el', a mai spus Patrizia PAglieri, în emisiunea Oanei Turcu.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton