Cine este Octavian Ciovică, concurent Ferma. Consilier politic și celebru pilot: „Toată viața am umblat după provocări. O să fiu ca la un salon de SPA”

 Lupescu Anca
.

Octavian Ciovică merge la Ferma. În curând, începe noul sezon „Ferma', la PRO TV. 16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experiențe prin care o persoană poate trece. Consilierul local brașovean Octavian Ciovică va concura în acest sezon alături de Anna Lesko, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

Octavian Ciovică este pilot de raliuri și caută adrenalină la Ferma

Ambițios și muncitor Octavian Ciovică, își dorește mereu să ducă lucrurile la următorul nivel. Planurile lui pentru acest an sunt clare: să câștige Ferma, ca sătean, și să își obțină certificatul de pilot de linie.

„Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Fermă', a declarat Octavian Ciovică.

S-a aflat cine sunt concurenții care intră în Ferma, în noul sezon. „Este o foarte mare provocare'

Cum a apărut pasiunea ta pentru mașini? Și cine te-a îndrumat pe acest drum al raliurilor?

Nu am avut un mentor. Îmi plăceau mașinile de când eram mic. În 2007, la o cursă de viteză pe traseul Râșnov, am văzut un Volkswagen Golf 2 de vânzare. Era a lui Laurențiu Moldovan, un maestru al acestui sport. Voia să o vândă cu 4.5K euro, dar eu i-am spus că o cumpăr cu 3K. Atunci mi-a zis: „Tinere, vrei să te apuci de sport sau vrei să o vinzi să faci bani? Dacă te uiți în ochii mei și mi spui că vrei să faci sport, ți-o vând'. M-a convins și am participat pe drumul regelui, transalpina. A fost prima mea cursă de viteză în coastă.

Octavian Ciovică: „O să fiu ca la un salon de SPA la Ferma'

Ce/cine îți va lipsi cel mai mult în Fermă?

Abia aștept să intru în Fermă pentru că viața mea de zi cu zi, din mediu în care trăiesc, este mult mai solicitantă decât va fi în emisiune, unde trebuie doar să muncesc. O să fiu ca la un salon de SPA. În mod normal, viața mea este mult mai agitată și simt că nu-mi ajunge timpul pentru nimic. Simt că nu va mai fi stresul acela când sună telefonul și este mereu cineva care are treabă cu mine.

George Burcea și Anda Adam, noii concurenți de la Ferma! Noul sezon al emisiunii de la ProTV vine cu multe surprize

Cum arată ziua perfectă pentru tine? Cu ce îți ocupi timpul, în momentele tale libere?

Octavian Ciovică merge în cea mai mare provocare din viața lui: Ferma

maxresdefault-1maxresdefault-1

Am de trei ani o licență de avion (PPL), de pilot profesionist.  Trebuie să fac orele de acumulare pentru că vreau să devin pilot de linie. Însă, mi-am amânat examenele pentru primăvară, pentru că acum sunt pregătit să trec prin cea mai mare provocare din viața mea: Ferma.

Când începe Ferma: 16 noi concurenți se pregătesc de începerea filmărilor! Mihaela Radulescu va fi, din nou, gazda show-ului

Cu ce tip de persoane crezi că vei colabora foarte bine în Fermă?

Îmi plac oamenii muncitori, care își văd de treaba lor, care nu se dau în lături de la nimic. Nu-mi plac persoanele care fug de responsabilitate sau de muncă. Mai ales că dacă formăm o echipă, suntem mult mai puternici.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton