S-a umplut paharul pentru Mihai Albu! Designerul a depus o plângere penală pe numele fostei soții, după ce Iulia l-a înfuriat peste măsură: "Acum se face o anchetă!"

 Dumba Gabriela
.

Mihai Albu simte că a eșuat în încercarea de a avea o relație civilizată cu Iulia și apelează la instanță pentru a-i face dreptate. Designerul a depus o plângere penală pe numele fostei soții și speră că, astfel, va putea petrece mai mult timp cu fiica lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În cei aproape opt ani de la divorț, Iulia și Mihai Albu nu au reușit să aibă o relație cordială de dragul fiicei lor, ba dimpotrivă. Nu puține sunt ocaziile în care și-au aruncat cuvinte grele în spațiul public și s-au acuzat reciproc de fapte care ar fi dus la nefericirea Mikaelei, fata lor de zece ani.

De data aceasta nu a mai așteptat ca Iulia să revină la sentimente mai bune și apelează la justiție să facă dreptate.

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească şi acum se face o anchetă. Şi se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiţă. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinţi', a spus Mihai Albu în cadrul emisiunii „Star Matinal' de Weekend.

Mihai Albu reproșa, acum puțin timp, că și-a văzut fiica o dată, timp de o oră în ultimele trei luni, accentuând faptul că Iulia este total injustă în ceea ce privește împărțirea custodiei fiicei lor.

Astăzi, în a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o ora și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru. Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal! Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum ca am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata in fața blocului oricând aș fi vrut etc) Nimic nu conteaza atâta timp cât am vazut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța ca vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de Instanță. Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me! ', a scris Mihai Albu pe Facebook în urmă cu ceva timp.

Mihai-Albu-si-fiica-luiMihai-Albu-si-fiica-lui

Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac următoarele precizări. Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela. Avocata mea are in lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului. Avocat Oana Anghel.', spunea Mihai Albu luni, 15 iunie.

De la ce a izbucnit scandalul, de data asta

Iulia Albu (39 de ani) nu îi mai permite fostului ei soţ, Mihai Albu (57 de ani), să-şi vadă fetiţa, iar de data asta totul a pornit de la o simplă glumă apărută pe o reţea socială.

Mihai Albu s-a pozat cu o coroană pe cap şi a transmis mesajul „Am CORONA, n-am virus', lucru care a scos-o din minţi pe Iulia Albu. Invocând acest motiv, aceasta a hotărât că nu o mai lasă pe fiica lor, Mikaela, să se întâlnească cu tatăl ei. Mihai Albu este de părere că reacţia stilistei a fost mult prea exagerată, reamintind ipostazele cu care s-a făcut remarcată Iulia Albu.

„Nu vreau să o jignesc pe mama fetiţei mele, însă atitudinea ei şi imaginea ei este aceea: apare cu mături în cap, la nas, cu tot felul de chestii. La un moment dat mi-am pus şi eu coroana în cap şi mi-am făcut un selfie, unde am zis: <>. Asta ce înseamnă? E o glumă. Mi-a spus că sunt penibil. Se răzbună pe copil involuntar, nu pe mine. Încerc să îi fie alături, dar nu pot!' a mai explicat Mihai Albu în cadrul emisiunii. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton