Andreea Bălan, posibilă răsturnare de situație la divorț! Artista, acuzată de infidelitate de către George Burcea?

 Oana Pantazi
.

Pentru Andreea Bălan urmează o toamnă grea… Chiar dacă divorțul de George Burcea părea doar o formalitate, iată că, se pare, viitorul fost soț al artistei are un as în mânecă, de care se va folosi la tribunal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vestea divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea a luat pe toată lumea prin surprindere, cu atât mai mult cu cât cei doi păreau să formeze un cuplu sudat. Iată însă că, la scurt timp, în viața artistei a apărut un bărbat nou, iar șansele de împăcare s-au spulberat…

Deși actorul a fost cel căruia i s-a imputat destrămarea căsniciei, printre altele, din cauza infidelității, problemele sale cu drogurile fiind picătura care au umplut paharul, conform cancan.ro, se pare că George Burcea este pregătit să lovească decisiv.

Sursa citată susține că soțul Andreei Bălan este decis să dezvăluie partea lui de adevăr, acesta urmând să afirme că el a fost cel înșelat pe parcursul căsniciei. Deși este extrem de greu de crezut, există posibilitatea ca actorul să mărturisească în instanță că a fost înșelat de soție în timpul căsniciei, fiind susținut și de actuala poveste de dragoste dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint.

Citește și: Secretele Taniei Budi la 52 de ani! La ce trucuri de înfrumusețare apelează și ce mănâncă pentru a se menține în formă: „Mă plac mai mult acum decât în urmă cu 30 de ani”/ EXCLUSIV

Andreea-Balan-_i-George-Burcea-1Andreea-Balan-_i-George-Burcea-1

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează un cuplu

La scurt timp după ce și-a anunțat despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze tandre alături de Tiberiu Argint, chiar dacă artista, în acte, încă este o femeie măritată. Deși niciunul dintre ei nu a confirmat relația cu subiect și predicat, dovezile că Andreea Bălan și Tiberiu Argin sunt împreună sunt evidente.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au postat recent poze de pe aceeași ambarcațiune, în dreptul fotografiilor scriind mesaje cu subînțeles. ‘Atenție la tribord’, a transmis Andreea Bălan și ‘Atenție la babord’ – Tiberiu Argint, îndreptând arătătorul unul spre celălalt. Între timp Micuțele Ella și Clara par să fi rămas, din nou, în grija tatălui, George Burcea, după cum reiese din story-ul postat de actor cu Clara.

Citește și: Cătălina Ponor se căsătorește cu Bogdan Jianu: „Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton