Cine este Oana Barbu de la Burlacul. Este pasionată de fotbal

 Laciu Andreea
.

Multă lume s-a întrebat cine este, de fapt, Oana Barbu, de la Burlacul. Tânăra i-a atras atenția lui Andi cu pasiunea ei neașteptată, care nu se potrivește deloc cu profesia ei de zi cu zi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andi Constantin se teme să nu facă o alegere greșită. Tocmai de aceea, în loc să decidă cu inima în această emisiune, Burlacul a anunțat că va asculta doar de rațiune. Acest anunț este legată strâns de o dezamăgire teribilă pe care a suferit-o în urmă cu câțiva ani, atunci când a fost părăsit de femeia iubită.

‘E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit. La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul’, a declarat Burlacul Andi Constantin.

Cine este Oana Barbu de la BurlaculCine este Oana Barbu de la Burlacul

Cine este Oana Barbu de la Burlacul

Oana Barbu l-a cucerit pe Andi Constantin, în prima ediție a noului sezon de la Antena 1. Frumoasa concurentă este din Craiova și lucrează pe postul de consultant financiar. Cu toate acestea, are niște pasiuni inedite: muzica și fotbalul. Are un zâmbet care l-a convins pe Andi să îi dea un trandafir.

„Nu sunt nici bogată și nici cunoscută. nu vă mai luați după aparențe”, este descrierea pe care și-a ales-o pentru conturile sale de pe rețelele de socializare. Din imaginile pe care le postează frecvent pe Instagram, putem observa că este o femeie cochetă, încrezătoare în farmecul personal. Rămâne de văzut dacă acest lucru va fi suficient în această competiție.

Citește și: Cine este Vanessa Țone de la Burlacul. Gestul ei a înfuriat o concurentă

Citește și: Cine este Malinka Zina de la Burlacul. Se bate pentru Andi cu sora ei

Citește și: Cine este Mădălina Alexe de la Burlacul. L-a cucerit pe Andi din prima!

Cine este Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1

Andi Constantin are 29 de ani și este originar din Băicoi, Prahova. Este pasionat de sport, fiind multiplu campion la fitness și antreprenor, scrie Libertatea. A mai făcut karate, kick-boxing și kempo și a jucat fotbal timp de 11 ani. A suferit foarte mult când avea 20 de ani, din cauza unei iubite. Dezamăgirea de atunci i-a influențat drumul în viață.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc.

Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele’, spune burlacul, potrivit paginademedia.ro.

Andi Constantin a recunoscut că a făcut videochat

În anul 2018, a apărut o filmare care a făcut înconjurul internetului. Ispita masculină de la Insula Iubirii a fost dat de gol și s-a aflat că făcuse videochat. Andi Constantin și-a asumat acest lucru, dar a ținut să explice personal care a fost și contextul.

‘Doamna mea, ați fost dvs în locul meu? V-am cerut eu bani de mâncare sau bani să plătesc facultatea? Sau de chirie? Pentru că nu sunt din București. Sau abonamentul pentru 41? Ați muncit dvs 12 ore pe zi, două job-uri (8h + 4h part time)? Eu am venit cu 1 milion în buzunar la București. Cu atât au putut părinții mei să mă ajute. Credeți că i-am judecat că nu mi-au dat mai mult? Nu, le-am mulțumit și pentru ăia. În loc să stau după posibilitatea lor, am ales să fac ceva.

Când ești tânăr ești ușor de influențat și vrei să alegi ‘calea mai ușoară. Credeți-mă că nu există ‘calea mai ușoară, am plătit cu vârf și îndesat pentru tot. Eu mi-am învățat lecția de la viață. Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercați să nu mai judecați! Nu ne naștem perfecți, greșim, suntem oameni, așa învățăm., este mesajul lui Andi de la Insula iubirii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton