Zanni, declarație de dragoste pentru Ana Porgras, la Survivor: "Nu e doar în sufletul meu, ci și în mintea mea". Reacția Faimoasei

 Cica Cristina
.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Ana Porgras și Zanni sunt foarte apropiați. Se cunoșteau înainte de a intra în competiție, iar apropierea dintre cei doi deja a stârnit o serie de controverse. Cu toate că au susținut că nu îi leagă nimic mai mult decât o simplă prietenie, artistul i-a făcut o nouă declarația fostei gimnaste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Porgras și Zanni fac echipă bună! Se înțeleg foarte bine și până acum nu doar că nu s-a întrezărit nicio urmă de conflict între ei, ci a fost vorba mai mult despre scântei, în sensul pozitiv, desigur.

Ana-Porgras-1-1Ana-Porgras-1-1

Chimie între Ana Porgras și Zanni de la Survivor

Cei doi au o chimie evidentă, lucru pe care nu l-au negat. Totuși, nu ar fi vorba despre nicio legătură amoroasă cum mulți s-au gândit, ci doar despre o frumoasă prietenie.

„Avem o relație de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred că nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu’, a declarat Ana Porgras.

Citește și: Ce relație au, de fapt, Ana Porgras și Zanni de la Survivor.Jador i-a dat de gol!

Citește și: Apropieri suspecte între Ana Porgras și Zanni, la Survivor.Gestui fostei gimnaste i-a surprins pe toți

Citește și: Detalii neștiute despre relația dintre Zanni și Ana Porgras, noua concurentă de la Survivor:”Îmi este frică să nu…”

Citește și: Anghel Damian, confesiuni după 8 ani de iubire cu Lia Bugnar:„Primul pas l-am făcut eu'. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

Zanni, declarație care naște noi speculații pentru Ana Porgras

Gesturile lor, însă, mai ales sărutul pe frunte pe care Ana i l-a dat la începutul competiției au stârnit o serie de speculații. Mai mult, chiar și colegii lor s-au gândit că relația lor ar fi depășit granițele prieteniei. Jador chiar a subliniat la un moment dat că era convins că cei doi ar fi iubiți.

O nouă declarație a lui Zanni naște noi suspiciuni cu privire la natura relației lui cu Ana Porgras. Cei doi au făcut o echipă excelentă la ultimul joc, cel mai amuzant al săptâmânii. Au adus victoria Faimoșilor și pe această cale câte o felie de cheesecake pentru fiecare membru al echipei roșii.

Zanni: „Pe lângă sufletul meu, e în mintea mea'

Zanni a avut de desenat anumite cuvinte date, pe care Ana Porgras trebuia să le ghicească. Într-un minut și jumătate, ea a ghicit cinci cuvinte, uneori înainte ca Zanni să termine schița. Chiar și prezentatorul Daniel Pavel a observat o telepatie între cei doi.

Au demonstrat încă o dată conexiunea pe care o au, ceea ce l-a făcut pe artist să-i facă o adevărată declarație fostei gimnaste.

„Nu mă așteptam, am subestimat-o pe Ana, în urma unor momente din camp și de la traseu. Dar acum mi-a demonstrat că e în mintea mea mereu. Pe lângă sufletul meu, e în mintea mea.

Nu am desenat eu mai mult decât a înțeles ea, a înțeles ea mai mult decât am desenat eu”, a spus Zanni.

Reacția Anei Porgras după declarația lui Zanni

Anna a început să râdă când a auzit vorbele colegului ei, însă a fost rezervată în declarații.

„Mulțumesc frumos, Zanni, ești un scump.”, i-a spus Ana Porgras.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton