Cine este Dominique Nuță de la Burlacul. Cum arată în lenjerie intimă

 Lupescu Anca
.

Dominique Nuță participă la Burlacul. Tânăra are 21 de ani și a venit pentru a își găsi marea dragoste. Ea vrea să îl facă pe Andi Constantin să se îndrăgostea de ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Dominique Nuță de la Burlacul? Dominique Nuță are o carieră frumoasă de model, dar lucrează și la un cabinet de avocatură. Tânăra s-a prezentat în fața lui Andi Constantin cu un câine în brațe.

„Cred că fizicul contează în proporție de 80% când vine vorba de o femeie. Pot spune că atitudinea mea este o calitate și o să fac tot posibilul să-i atrag atenția Burlacului. Aș vrea să mă observe dintre toate fetele”, spune aceasta.

images-1-6images-1-6

Dominique Nuță a venit în fața lui Andi cu un cățeluș și speră să programeze o întâlnire de joacă între câinele ei și cel al lui Andi.

Cine sunt fetele de la 'Burlacul'

Pentru Andi, decizia de a alege 15 fete pentru a le cunoaște mai bine, nu a fost deloc ușoară, însă, crede că a luat decizia corectă.

Citește și: Ce avere colosală a moștenit Prințul Harry de la Prințesa Diana. Și Meghan e milionară!

Citește și: Klaus Iohannis are o soră. Cine este Krista Iohannis și în ce relații sunt cei doi frați

Citește și: Laurette a oficializat relația cu fotbalistul Magaye Gueye după ce a fost la hotel cu bărbatul care a bătut-o. „Vom trece peste asta…’

„E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit', spunea Burlacul în prima ediție de vineri seara, 5 martie.

În cadrul primei ediții, Burlacul a stat de vorbă cu toate cele 25 de fete care au sperat că îl vor cuceri pe acesta. Doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Ele au primit câte un trandafir roșu ce simbolizează intențiile acestuia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton