Cliff Simon, actorul din Stargate SG-1, a murit într-un accident dramatic! Avea 58 de ani

 Oana Pantazi
.

Devenit faimos pentru rolul personajului negativ Baal din serialul SF Stargate SG-1, Cliff Simon a murit într-un accident dramatic, în California. Actorul avea doar 58 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cliff Simon, cunoscut în special pentru rolul lui Baal, unul dintre personajele negative din saga Stargate SG-1, a încetat din viață la vârsta de 58 de ani, în urma unui accident dramatic, pe o plajă din California.

cliff-simon-actorul-din-stargate-sg-1-a-murit-intr-un-accident-de-kiteboarding_size24cliff-simon-actorul-din-stargate-sg-1-a-murit-intr-un-accident-de-kiteboarding_size24

Cliff Simon a murit în urma unui accident de kiteboarding

Pasionat de sporturile extreme, Cliff Simon a murit în timp ce făcea kiteboarding pe plaja Topanga, din California. Vestea a fost dată chiar de către soția sa, Colette, pe pagina de socializare a actorului.

Citește și: Emily Ratajkowski a născut! Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Anghel Damian, confesiuni după 8 ani de iubire cu Lia Bugnar: „Primul pas l-am făcut eu”. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Ce avere colosală a moștenit Prințul Harry de la Prințesa Diana. Și Meghan e milionară!

„Cu inimaginabilă suferință, vă dau vestea că soțul meu iubit, Cliff Simon, a murit la 12.30 pm, marți, pe 9 martie 2021. Era pe plaja Topanga, California, și din nefericire și-a pierdut viața în urma unui tragic accident de kiteboarding.

A fost cunoscut de cei de pe pagina asta pentru personajul negativ pe care adorați să-l urâți, Baal, din Stargate SG-1. Și a fost mult mai mult de atât – aventurier, dansator, actor, scriitor. A fost iubit de prea mulți oameni ca să-i menționez și a marcat atât de multe vieți. A fost un frate, un unchi, un nepot, un văr și un prieten extraordinar. Va fi mereu iubirea vieții mele'.

În afară de rolul din 'Stargate SG-1', care i-a adus faima, Cliff Simon a avut și alte apariții apariții remarcabile în seriale precum 'NCIS', 'Castle' sau '24' și a prezentat, pentru History Channel, documentarul 'Uncharted Mysteries'.

Foto: Profimedia, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton