Cine este Marinel Hotca, concurent Casa Iubirii sezonul 2. Este agricultor și cântăreț de muzică de petrecere

 Laciu Andreea
.

Cine este Marinel Hotca. Concurentul din emisiunea Casa Iubirii, sezonul 2, își dorește să se îndrăgostească de o fată înaltă și care să aibă un zâmbet perfect. A decis să se înscrie în această competiție pentru că este convins că poate să întâlnească aici partenera ideală. A mai fost îndrăgostit cu adevărat o singură dată în trecut, iar acum își dorește să mai dea încă o șansă iubirii, iar show-ul matrimonial de la Kanal D i s-a părut locul perfect pentru asta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Marinel Hotca, concurent Casa Iubirii sezonul 2. Este muncitor, vorbăreț și plin de entuziasm. Se mândrește cu toate realizările sale și se consideră drept un bărbat descurcăreț și perfecționist, un bun agricultor și un talentat cântăreț de muzică de petrecere. A intrat în competiție cu așteptări mari, dar rămâne de văzut dacă este vreo fată potrivită pentru el în Casa Iubirii.

marinel-hotca-0marinel-hotca-0

Cine este Marinel Hotca

Cine este Marinel Hotca, concurent Casa Iubirii sezonul 2. Marinel Hotca are 27 de ani, este agricultor și cântăreț de muzică de petrecere. S-a născut în data de 14 mai 1995 și este din Satu Mare. Are 27 de ani și este zodia Taur. A absolvit cursurile Colegiului Național Mihai Eminescu, din Satu Mare.

Crede că un bărbat adevărat trebuie să își sprijine familia din punct de vedere financiar, dar eel nu este generos peste măsură. De asemenea, crede că defectul lui principal este faptul că este perfecționist, conform WOWbiz.

Citește și: Cine este Robert Chirescu, concurent Casa Iubirii, sezonul 2. Locuiește de 20 de ani în Spania

Citește și: Cine este Nona Rusu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. A fost căsătorită în Dubai

Citește și: Cine este Bianca Iacob, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Fostul iubit a înșelat-o

Citește și: Cine este Bianca Iacob, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Fostul iubit a înșelat-o

„În timpul săptămânii sunt agricultor, în weekend sunt cântăreț de muzică de petrecere. Am avut o singură mare dragoste și cred că este timpul pentru a doua. De aceea, am venit la Casa Iubirii. Fetele care îmi plac mie sunt înalte și trebuie să aibă un zâmbet perfect. Nu am reușit să îmi găsesc pe cineva. Par așa de bătrân? Am avut o relație serioasă în urmă cu 5-6 ani.

Sunt foarte cuminte. A durat un an și șase luni. Am fost la ea, ea la mine. Era distanță mare, 200 și ceva de kilometri. Am mașină potrivită. E second, a patra mașină. Sunt pasionat de condus și de mașini. Fata trebuie să fie înaltă, sinceră și să aibă un zâmbet frumos. Prima impresie, la mine contează zâmbetul', a povestit Marinel Hotca, la intrarea în Casa Iubirii.

Cine sunt concurenții din sezonul 2

Ei sunt concurenții din Casa iubirii, actualul sezon: Nona Rusu, Bianca Iacob, Mihaela Homa, Cristina Dănilă, Emma Grumăzescu, Bianca Mitroi, Natalia Nigai, Robert Chirescu, Marinel Hotca, Andrei Sandu, Alexandru Lucan, Marian Radu Nițu, Ionuț Alexandru Stoica și Patrick Deac.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton