Cine este Lorena Pancu, iubita lui George Tănase de la Kanal D. Sunt împreună de 6 ani

 Martin Lorena
.

Cine este și cu ce se ocupă Lorena Pancu, iubita lui George Tănase de la Dimineața cu noi. George Tănase este un comediant cu renume care a devenit recent co-prezentator al emisiunii Dimineața cu noi. El, împreună cu Viviana Sposub și Bursucu pot fi văzuți în fiecare dimineață la matinalul de la Kanal D. Acesta are o relație de 6 ani cu Lorena Pancu, o tânără extrem de frumoasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă Lorena Pancu, iubita lui George Tănase de la Dimineața cu noi. George Tănase, Viviana Sposub și Bursucu sunt prezentatorii emisiunii Dimineața cu noi de la Kanal D. Deși comediantul este extrem de cunoscut în mediul online, puțini sunt cei care știu detalii din viața sa privată. El are o iubită, alături de care trăiește momente extrem de frumoase. Iată cine este și cu ce se ocupă Lorena Pancu!

Lorena-Pancu-1Lorena-Pancu-1

Tânăra postează o mulțime de fotografii cu partenerul său de viață, din diferite vacanțe. Iată cu ce se ocupă aceasta!

Citește și: Roxana Ciuhulescu, probleme grave de sănătate după Survivor:„Abia mai calc. Sunt suspectă de…’

Citește și: De ce a divorțat Ramona Lăzuran de Cristi Voicu, tatăl copilului ei:„I-am acordat încredere oarbă’

Citește și: 24 de întrebări cu Pavel Bartoș. Destăinuiri despre familie:„În ultima vreme m-am schimbat’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiica lui Carmen Trandafir și a lui Emil Grădinescu, la 14 ani:„Am primit cadoul suprem’

Cine este și cu ce se ocupă Lorena Pancu, iubita lui George Tănase de la Dimineața cu noi (Kanal D)

Cine este și cu ce se ocupă Lorena Pancu, iubita lui George Tănase de la Dimineața cu noi. Iubita lui George Tănase este medic nutriționist și este extrem de pasionată de sport și alimentație sănătoasă. Acest lucru se poate observa cu ochiul liber, Lorena având un corp de invidiat!

Cei doi sunt împreună de 6 ani, dar par mai îndrăgostiți ca în prima zi. Comediantul postează constant imagini cu iubita sa din vacanțele în care merg împreună.

Comediantul, despre matinalul pe care îl prezintă

Cine este și cu ce se ocupă Lorena Pancu, iubita lui George Tănase de la Dimineața cu noi. Comediantul a recunoscut că este entuziasmat de noul proiect în care este implicat. El, împreună cu Viviana Sposub și Bursucu pot fi văzuți pe micile ecrane, la Kanal D.

Abia aștept să-mi beau cafeaua alaturi de telespectatori! Să povestim, să glumim, să radem și, bineînțeles, să învățam lucruri noi. O vorbă din popor spune că ziua bună se cunoaște de dimineață, iar noi vom încerca să respectăm această mostră de înțelepciune populară', a declarat el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton