Cine este Liviu Olteanu de la Mireasa sezon 3. Vrea să devină preot

 Lupescu Anca
.

Cine este Liviu Olteanu noul concurent Mireasa sezon 3? El a venit în showul matrimonial alături de mama lui, Maria. Liviu este un bărbat credincios și familist. Iubește muzica, este cântăreț, dar își dorește să devină preot.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Liviu Olteanu de la Mireasa sezon 3 a moștenit vocea de la mama lui. El a urmat Seminarul Teologic și își dorește să devină preot, pe viitor.

liviu-olteanu-mireasa-1liviu-olteanu-mireasa-1

„Mă numesc Ionuț Liviu Olteanu, am 33 de ani, sunt din Giurgiu. Am avut o relație foarte apropiata cu bunica, ea mi-a insuflat despre Dumnezeu. În cartierul în care am copilărit eu era Seminarul Teologic, am cunoscut băieți de acolo, îmi plăcea cum erau ei.Pentru a deveni preot trebuie să fiu căsătorit”, a spus Liviu Olteanu la Mireasa.

Liviu Olteanu de la Mireasa sezon 3 își dorește să aibă o familie

Maria, mama lui Liviu, a mărturisit că și-a dorit cu ardoare un băiat și își consideră fiul special.

„Cea mai mare dorință a mea a fost să am un băiat și Dumnezeu mi-a ascultat această dorință. Oamenii vor vedea cât de special ești. Nora ideală ar trebui să fie o fată bună, cuminte, frumoasă și blândă.”,a declatat mama lui Liviu, Maria.

Citește și: Smiley, primele declarații după ce a devenit tată pentru prima dată. Cum se simte Gina Pistol

Citește și: Ce nu vrea Smiley să afle fiica lui, despre el. Răspunsul are legătură cu Gina Pistol!

Citește și: Gina Pistol a născut o fetiță. Smiley a devenit tătic pentru prima dată

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol pe final de sarcină: „Oare mai scap de ele?'

„Mama cânta încă de mic, m-am îndrăgostit și eu de muzică și am început să cânt.Am decis să fac din această pasiune un job.”, a spus Liviu de la Mireasa.

Liviu Olteanu e foarte convins că e momentul să se căsătorească pentru că e un mare familist. Vrea mult să-și întemeieze o familie, de aceea vrea în emisiune. Viitoarea soție trebuie să fie credincioasă, să îl susțină, să-l înțeleagă. La o fată se uită să aibă acel ceva care să-i placă lui, nu caută un tipar anume.

„N-am un tipar de femeie, însă trebuie să aibă un acel ceva să mă atragă. Trebuie să fie credincioasă, înțelegătoare, nu foarte geloasă.”, a spus Liviu Olteanu de la Mireasa.

Simona Gherghe, prezentatoarea Mireasa, vorbește cu încântare despre sezonul 3.

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii.”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton