Cine este Deea Constantinescu de la Mireasa sezon 3. Vrea un bărbat care să câștige mai mult decât ea

 Lupescu Anca
.

Cine este Deea Constantinescu, noua concurentă Mireasa sezon 3 Ea vine din Sinaia și se așteaptă să găsească un bărbat diferit de toți ceilalți de până acum. Concurenta Mireasa sezon 3 vrea lângă ea o persoană specială.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Deea Constantinescu de la Mireasa sezon 3 își dorește alături de ea un bărbat special, cum nu a mai avut parte până în prezent. Nu are pretenții de ordin fizic, dar își dorește un bărbat care să câștige mai mult ca ea.

descărcare-1-5descărcare-1-5

„Am împlinit 32 de ani și sunt dn Sinaia. Sunt barista la o cafenea din Sinaia.Caut un bărbat care să fie cum nu am avut până acum. Mi-aș dori să fie: înțelegător, răbdător, calm, iubitor.”, a spus Deea de la Mireasa.

Cine este Deea Constantinescu de la Mireasa sezon 3

Deea de la Mireasa se consideră un om foarte bun, nu e genul care să fie răutăciosă, e sociabilă. Spune despre ea că cel mai mare defect este că e prea bună. S-a uitat în urmă și a văzut că a avut de pierdut în trecut din cauza asta, mai ales cu bărbații.

Citește și: Smiley, primele declarații după ce a devenit tată pentru prima dată. Cum se simte Gina Pistol

Citește și: Ce nu vrea Smiley să afle fiica lui, despre el. Răspunsul are legătură cu Gina Pistol!

Citește și: Gina Pistol a plâns la Chefi la Cuțite. Ce cadou emoționant a primit:„Draga lui mama…’

Despre viitorul soț sau iubit, Deea spune că trebuie să fie respectuos, să fie implicat, să fie înțelegător, să aibă un job în care să câștige mai mult decât ea, fiind de părere că soțul trebuie să fie stâlpul familie.

Simona Gherghe este curioasă de cum vor evolua concurenții în noul sezon Mireasa și așteaptă cu nerăbdare să-i vadă cum își trăiește iubirea fiecare în parte.

„După mai bine de 5 luni petrecute în Casa Mireasa, credeam că în cele câteva zile libere dintre sezoane mă voi deconecta total. Ei bine, m-am înşelat! Mi-au lipsit concurenţii, m-am gândit cum a fost pentru ei revederea cu cei dragi, cum vor continua poveştile lor în afara platoului şi sunt foarte curioasă să-i cunosc pe cei care vor intra în Casă în căutarea iubirii, în cel de-al treilea sezon al emisiunii.”, a declarat gazda emisiunii Mireasa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton