De ce s-au căsătorit Meghan Markle și Prințul Harry de două ori. Ce s-a întâmplat la ceremonia secretă: "În grădina din spate..."

 Cica Cristina
.

Meghan Markle și Prințul Harry au luat decizia de a se căsători în cadrul unei ceremonii secrete, însă aceasta nu a fost recunoscută legal. În interviul acordat lui Oprah Winfrey, noi detalii au ieșit la iveală nunțile pe care le-au avut: cea restrânsă și cea televizată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Înainte cu trei zile de marele eveniment care a ținut pe toată lumea cu sufletul la gură, nunta regală cu 600 de invitați, Meghan Markle și Prințul Harry au ținut neapărat să aibă parte de o ceremonie restrânsă, în care să-și spună jurămintele.

Commonwealth DayCommonwealth Day

Ce s-a întâmplat cu jurămintele de la ceremonia secretă

Aceasta a avut loc într-o grădină, în prezența arhiepiscopul de Canterbury, iar cei doi și-au făcut declarații, pe care apoi le-au înrămat pentru a le reaminti de momentul special de care au avut parte.

„L-am sunat pe arhiepiscop și i-am zis ‘Uite, tot spectacolul ăsta e pentru public, dar vrem să avem propria noastră ceremonie. Jurămintele pe care le avem înrămate în camera noastră sunt de când eram doar noi doi în grădina din spate, alături de arhiepiscopul de Canterbury.', a povestit Meghan Markle.

Citește și: Thomas, tatăl lui Meghan Markle, primele declarații după interviul fiicei sale cu Oprah

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey.Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Prima apariție a lui Meghan Markle, după ce a anunțat că e însărcinată a doua oară.A purtat o rochie de 11.000 de dolari

Citește și: Cove și-a cunoscut soția când era implicat în altă relație. Cum a început relația lor și cum a cerut-o în căsătorie:„Nu a fost deloc ceva spontan'/ EXCLUSIV

Meghan Markle și Prințul Harry, nuntă televizată cu sute de invitați

Schimbul de jurăminte dintre cei doi foști duci de Sussex a rămas la nivel de gest simbolic, cu valoare sentimentală. Căsătoria a fost recunoscută din punct de vedere legal pe data de 19 mai, când a avut loc marele eveniment.

În pofida evenimentului de mare anvergură, cu sute de invitați, Meghan și Prințul Harry au reușit să confere o atmosferă degajată și caldă printre vedetele de talie mondială ce au participat la eveniment. Dintre aceștia îi amintim pe jucătoarea de tenis Serena Williams, fotomodelul Priyanka Chopra, soții Beckham și Clooney sau chiar gazda emisiunii căreia cei doi au decis să-i acorde interviul șocant, Oprah Winfrey.

„Știam cât de mare este evenimentul, așa că ne-am orientat toate alegerile spre elemente personale, cu însemnătate, iar asta a putut transforma întreaga experiență în ceva intim', relata Meghan Markle în cadrul unei înregistrări audio pentru o expoziție de anul trecut, dedicată tocmai nunții lor.

Meghan Markle vs Kate Middleton: de ce s-au certat?

Meghan Markle a vrut să clarifice neapărat și episodul în car ar fi făcut-o pe Kate Middleton să plângă. Lucrurile s-ar fi întâmplat exact invers, a subliniat fosta ducesă de Sussex. Cele două ar fi avut o discuție aprinsă pe tema rochiilor înflorate ale domnișoarelor de onoare. Totuși, ducesa de Cambridge și-a recunoscut greșeala și chiar și-a cerut scuze. Meghan Markle ar fi iertat-o deja pentru ceea ce s-a întâmplat.

„M-a făcut să plâng și chiar mi-a rănit sentimentele, […] și nu spun asta într-un mod disprețuitor, fiindcă într-adevăr fusese o săptămână grea chiar înainte de nuntă. Dar și-a recunoscut greșeala, și-a cerut scuze și chiar mi-a trimis flori și un bilețel mai apoi. Nu cred că mai are rost să reamintesc evenimentul, cât timp și-a cerut scuze, iar eu am iertat-o.', a spus Meghan.

Meghan Markle și Prințul Harry, liniștiți departe de Familia Regală

Soția Prințului Harry a mai precizat că a trăit un adevărat coșmar. I s-a părut șocant cum totul a devenit public la câteva luni de la nuntă, media încercând să le întoarcă pe cele două cumnate una împotriva celeilalte.

După ce au părăsit Familia Regală, Meghan și Harry a declarat că se simt liniștiți și împăcați cu viața pe care au ales-o. Cei doi vor deveni curând părinți pentru a doua oară. Acum, fosta ducesă de Sussex va aduce pe lume o fetiță.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton