Cine este Levent Sali: "Am avut probleme cu drogurile, mi-am pierdut tot"

 Oana Pantazi
.

Cine este Levent Sali. Pe tânărul în vârstă de 29 de ani vi-l amintiți, cu siguranță, din serialul „Pariu cu viața!', unde a făcut un rol fabulos. Dar cum viața bate aproape întotdeauna filmul, Levent Sali și-ar putea juca propriul rol, existența sa fiind tulburată de consumul de droguri, care aproape l-a distrus. Din fericire, a reușit să depășească acea perioadă neagră și acum este cu totul alt om. Acum, Levent Sali participă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Levent Sali, noul concurent de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. A împlinit 29 de ani în luna august și este cunoscut pentru apariţiile din serialul „Pariu cu viaţa” (2011) de la PRO TV, din trupa La-La Band, din telenovela „O nouă viaţă” (2013), dar şi din comedia „Selfie” (2014). Chiar dacă au trecut ani buni de la iconicul rol din „Pariu cu viaţa”, fanii încă îi mai spun Rafael, după numele personajului pe care l-a interpetat (Rafael Cercel). Deși caiera sa a început sub auspicii bune, la un moment dat, din cauza dogurilor, Levent Sali a fost la un pas de eșec total.

cine-este-levent-sali-cine-este-levent-sali-

Cine este Levent Sali. Acum, Levent Sali participă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Provenit dintr-o familie de turci din din Constanța, Levent Sali a terminat Actoria, la Universitatea Ovidius din Constanţa, iar în noiembrie 2010, a câştigat trofeul la ediţia a 35-a a Festivalului de Muzică Uşoară „Florentin Delmar”, de la Focşani. Tânărul actor nu este străin nici de sport. Când era mic, a practicat fotbal şi box, iar acum câțiva ani a mai făcut Kempo K-1 cu Samir Regep.

Drumul său în viaţă a ocolit însă sportul, Levent Sali îndreptându-se spre latua artistică. Până să ajungă însă la muzică şi la film, Levent visa să devină electrician pe navă, astfel că, până în clasa a zecea, a urmat cursurile Colegiului Tehnic Energetic din Constanţa.

Citește și:Connect-R, mesaj emoționant la patru ani de la divorțul de Misha:'O femeie impecabilă, nu am meritat-o'

Citește și: Laurette se mărită cu fotbalistul Magaye Gueye. Unde va avea loc nunta:„Va fi ceva foarte…’

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre custodia copiilor, după ce a divorțat de Gabi Bădălău:Cei mici vor avea domiciliul la…

Citește și: Povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura:’Aveam 16 ani când ne-am cunoscut’

Cine este Levent Sali. Ulterior, şi-a descoperit talentele muzicale şi s-a mutat la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria Constanţa, unde a făcut și un curs de actorie. La 17 ani, s-a mutat la Bucureşti, unde a terminat liceul şi a promovat bacalaureatul, la Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti, secţia Actorie.

La 16 ani, a participat la un casting cu Iura Luncașu, alături de alți 33.000 de adolescenți, pentru serialul Pariu cu viaţa, în care a debutat la 18 ani, în 2011. A fost și membru al trupei pop LaLa Band.

Drogurile aproape i-au distrus viața

Cine este Levent Sali. După ce mult timp a dispărut oarecum din atenția publică, Levent Sali a paticipat, în urmă cu doi ani, la Chefi la cuțite, reușind să-i uimească pe cei trei chefi cu povestea sa de viață, dar și cu sinceritatea de care a dat dovadă. În timp ce pregătea preparatul pentru chefi – ciorbă turcească -, tânărul a mărturisit că a fost dependent atât de droguri, cât și de jocurile de noroc.

„Am fost la un casting, am ajuns să joc în filme și seriale. Am cochetat cu muzica. Am avut probleme cu drogurile, toți banii pe care i-am produs timp de doi ani i-am dat pe droguri, jucam la ruletă, am intrat în datorii, mi-am pierdut mașina și tot. Părinții au fost alături de mine și m-au ajutat. Îi iubesc foarte mult și acum sunt alt eu', a dezvăluit Levent Sali.

A renunțat la visul american

Cine este Levent Sali, noul concurent al show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cu aproape doi ani în urmă, tânărul actor a ajuns să trăiască visul american. S-a mutat în America, chiar în fieful celebrităților, Beverly Hills, într-o casă cu chirie, însă, cu toate acestea, mărturisea că încă nu este pregătit să rămână acolo, chiar dacă își găsise și o iubită superbă, o fumusețe exotică.

„E dorul de casă, de părinți. Văd toți prietenii că sunt la distracție și e un pic greuț așa', spunea el.

Dept urmare, Levent Sali a revenit în România, neînsoțit de iubita americană. Mai mult, acum tânărul este din nou îndrăgostit. Samira Nazif, o tânără tot de naționalitate turcă, este o brunetă superbă, iar Levent nu se sfiește să declare public că își iubește noua parteneră.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton