Adelina Chivu, mesaj emoționant pentru Cristi Chivu, cu ocazia zilei de naștere: "Te iubesc"

 Raiciu Adriana
.

Adelina Chivu, mesaj emoționant pentru Cristi Chivu, cu ocazia zilei de naștere. Miercuri, 26 octombrie, Cristi Chivu și-a serbat ziua de naștere. Antrenorul de fotbal a împlinit 42 de ani, iar de la primele ore ale dimineții a primit zeci de urări și cadouri. Cea mai specială urare a fost, însă, din partea soției. Iată ce a scris pe rețelele sociale Adelina Chivu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sunt împreună de 14 ani și căsătoriți de 13 și spun că sunt cei mai buni prieteni. Acesta pare să fie secretul căsniciei fericite pe care Adelina și Cristi Chivu o au. În urmă cu doar o zi, în data de 26 octombrie, fostul fotbalist a împlinit frumoasă vârstă de 42 de ani, iar cu această ocazie soția lui i-a transmis un mesaj extrem de emoționant, prin intermediul rețețelor sociale.

adelina-chivu1adelina-chivu1

Mai exact, pe contul său de socializare, Adelina Chivu a postat o fotografie alături de antrenor, dar a scris și câteva rânduri. Iată declarația făcută de îndrăgita vedetă!

Citește și:Răzvan Simion a împlinit 42 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubita lui, Daliana Răducan: „Te iubesc mai mult decât…

Citește și: Ce reacție a avut Mario Mutu după încheierea procesului dintre părinții săi, pentru pensia alimentară:Niciunul dintre ei nu este ipocrit

Citește și: Mircea Badea, reacție dură în scandalul dopajului Simonei Halep:I-a vârât nevasta lui Mouratoglou în salata de boeuf?

Citește și: Cine este iubita lui Mario Mutu. Ce părere are Alexandra Dinu despre Mara:„S-au cunoscut. Mama a zis că e…’

Adelina Chivu, mesaj emoționant pentru Cristi Chivu, cu ocazia zilei de naștere

De ziua de naștere a soțului său, Adelina Chivu a postat o fotografie alături de aceasta, iar la descriere a scris un mesaj extrem de emoționant.

Nimic nu se compară cu tine! Te iubesc! La mulți ani!', a scris Adelina Chivu, pe Instagram, în dreptul imaginii.

Adelina Chivu locuiește în Milano de câțiva ani, împreună cu celebrul ei soț, Cristian Chivu, și cele două fiice, Natalia și Anastasia. În cadrul unui interviu, simpatica vedetă a spus care este secretul relației sale de lungă durată.

„Eu lui îi povestesc toate prostiile, nici n-are chef uneori să le asculte, vorbesc cu el mai mult decât vorbesc cu prietenele mele. El la fel îmi povesteşte mie tot – sunt expertă în tehnici de joc, ştiu toate accidentările de la stadion. Lucruri pe care le-ar vorbi cu un prieten de-al lui eu le ştiu pentru că le vorbeşte cu mine', povestea Adelina Chivu.

Cristi și Adelina Chivu s-au cunoscut în anul 2007 și sunt căsătoriți de 14 ani. Cei doi se înțeleg de minune și au împreună două fetițe superbe.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton