Bia Khalifa, descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, după ce a înjurat-o pe Ami. De la ce a pornit totul: "Taci, fă!"

 Laciu Andreea
.

Bia Khalifa, descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, după ce a înjurat-o pe Ami. După certurile din edițiile anterioare, dintre Mara Bănică și Răzvan Botezatu, precum și cea dintre Cristi Mitrea și Giani Kiriță, acum s-au aprins spiritele între concurente. Mai precis, persoanele implicate sunt Bia Khalifa și Ami, dar totul a pornit de la o discuție avută de cântăreață cu o altă concurentă, cu Anisia Gafton.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tensiunile ating cote maxime în edițiile care vor fi difuzate în această săptămână la televizor. Se pare că cearta a fost la un pas să se transforme într-o bătaie în toată regula! Bia Khalifa a fost foarte deranjată de o discuție pe care ar fi avut-o Anisia Gafton și Ami, așa că a decis să o confrunte direct pe cea din urmă. Însă, concurenta nu s-a oprit aici, căci s-a lăsat cu înjurături care nici măcar nu pot fi reproduse în totalitate. Astfel, Bia Khalifa a fost descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, după ce a înjurat-o pe Ami.

bia-khalifa-sunt-celebru-1bia-khalifa-sunt-celebru-1

Bia Khalifa, descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, după ce a înjurat-o pe Ami

Bia Khalifa, în vârstă de 23 de ani, a fost protagonista multor scandaluri din emisiune. De data aceasta, tânăra creatoare de conținut pentru adulți a fost foarte deranjată de o conversație pe care ar fi avut-o Anisia Gafton, actrița în vârstă de 32 de ani și Ami, cântăreața în vârstă de 32 de ani. Le-a suspectat pe cele două că ar fi bârfit-o, așa că a decis să ascundă mâncarea primită.

Bia Khalifa a confruntat-o pe cântăreață, i-a aruncat reproșuri grele, dar și înjurături, fiind chiar la un pas să o agreseze și fizic, informează Cancan.ro. Ami ar fi decis să se retragă, tocmai ca să evite o posibilă bătaie.

Citește și: De ce nu ar participa CRBL la Sunt celebru, scoate-mă de aici: „Pentru nicio sumă de bani…”

Citește și: De la ce a pornit bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Ne ameninţa cu moartea pe toţi”

Citește și: Cornel Palade, jignit grav de Bia Khalifa la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „O mârlănie jegoasă…”

Citește și: Cum a apărut Luca Reghecampf la botezul fratelui său, Liam. A avut un mesaj și pentru Bebeto: „Trebuia să fii cu noi”

Bia Khalifa, descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, după ce a înjurat-o pe Ami.

„Bia: Ar fi frumos jocul, dacă ar fi persoane mai frumoase şi ar avea tupeu să spună în faţă.

Mara: La cine te referi, la Ami?

Bia: Da.

Ami: La mine şi la Anisia, da.

Bia: Atât ştiţi. Să vorbiţi pe la spate.

Ami: Bia, am încercat să-ţi zic.

Bia: Taci, fă, când vorbesc eu şi liniştea tace. Du-te, aşa.

Ami: Am ales să plec, să evit, pentru că ieşea un adevărat circ. Dacă mă pun cu ea, nu ştiu cât de bine ar ieşi, oricum e foarte multă tensiune în camp.

Bia: Du-te-n p(/&a mea de z&%¤#%ă! Bă, pe astea le bat, frate, să-mi bag p***a, o să vedeţi la televizor. Merită. Ce am auzit eu… Vorbesc prost.

Ami: Tocmai am fost făcută c()/ă.

Bia: Bă, nu am bătut o fată în viaţa mea, dar n-au tupeu să spună mai multe chestii', sunt câteva dintre replicile pe care și le vor spune cele două, conform sursei citate anterior.

Dan Negru, reacție dură după ce Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade

Concurenta a avut în edițiile anterioare conflicte cu mai multe persoane, printre care și Cornel Palade. Fără să mai țină cont că este filmată, l-a jignit de față cu toată lumea. După difuzarea imaginilor controversate, Dan Negru a reacționat public.

„O tânără de 23 de ani promovată că fiind de succes deși are 8 clase primare, l-a umilit și înjurat la tv pe actorul Cornel Palade în vârstă de 70 de ani! Am revăzut momentul zilele astea… Umilința e de partea cealaltă a libertății!

N-am fost ușă de biserică în televiziune și nici televiziunile n-au fost „sfinte’ de-a lungul timpului. Toți știm asta și încercăm să ne îndreptăm că tâlharul de pe cruce, fiecare cum putem. Lumea civilizată a tv s-a îndreptat și ea demult! Oricine greșește, prostul insistă. Azi găsești mai multă inepție în online decât la tv. De asta, în 2022, când bullingul, violența, hărțuirea ne sunt dușmani, momentul în care tânăra Bia îl înjură pe vârstnicul Cornel în prime-time nu reprezintă România!’, a scris prezentatorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton