Tania Popa trebuie să se opereze, după Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Am fost la spital şi când au văzut ce am...” . Actrița a slăbit 8 kilograme

 Dumitrache Laura
.

Tania Popa trebuie să se opereze, după Sunt celebru, scoate-mă de aici! Tania Popa a slăbit 8 kilograme la „Sunt celebru scoate-mă de aici”. Tania Popa a fost eliminată din emisiune în ediția din 13 octombrie, difuzată pe PRO TV. Bia Khalifa a fost cea care a câștigat proba eliminatorie, iar actrița a plecat acasă. Tania a declarat că a slăbit 8 kilograme în Republica Dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tania Popa trebuie să se opereze, după Sunt celebru, scoate-mă de aici! Tania Popa, 49 de ani, este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. Vedeta a participat în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici și a rezistat săptămâni întregi. Cu toate astea, Tania s-a întors acasă cu probleme de sănătate, după ce și-a dislocat umărul.

tania-a-slabit-8-kilogrametania-a-slabit-8-kilograme

Tania Popa a reușit să facă față provocărilor din jungla Dominicană, unde a rezistat săptămâni întregi. În urmă cu câteva zile, vedeta a fost eliminat de la Sunt celebru, scoate-mă de aici și a ajuns acasă. Actrița a declarat că a slăbit 8 kilograme în cadrul competitiei și își mai dorește să slăbească.

Citește și: Cine este Tania Popa.A suferit două comoții cerebrale până la vârsta de 3 ani

Citește și: Viața actriței Tania Popa, un lung șir de drame:”Am stat în comă 3 luni”

Citește și: Andreea Bălan și Emilian s-au pupat pe gură la „Te cunosc de undeva':„Ești sexy…'

Citește și: Delia, noi declarații după ce a spus că nu vrea copii:„Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta'

Tania Popa trebuie să se opereze, după Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Tania Popa a rezistat în jungla Dominicană, în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, până săptămâna trecută. Actrița a fost eliminată, iar acum a ajuns în România, lângă familia ei. Emisiunea se difuzează la PRO TV, dar filmările s-au terminat și vedetele s-au întors în țară. Tania Popa a revenit în România cu probleme de sănătate, după ce și-a dislocat umărul. De asemenea, vedeta a slăbit 8 kilograme.

Am slăbit 8 kilograme. De când am venit, m-am menţinut şi încerc să mai dau jos. Îmi mai doresc 5 kilograme în minus, ca să fiu mulţumită. M-am dus cu mărimea 42 şi am venit cu 38. Eu tot timpul am fost slabă şi mi-e greu mie acum', a declarat Tania Popa pentru click.ro.

„Am fost la spital'

Tania Popa și-a dislocat umărul, motiv pentru care trebuie să se opereze. Vedeta a declarat că medicii din Republica dominicană i-au spus imediat după incident că nu va mai putea juca. Actrița se simte bine, dar va trebui să sufere o intervenție chirurgicală.

„Mă rog, mi-am revenit, dar trebuie să mă operez, pentru că a ieşit prea rău. Eu, de regulă, mi-l puneam singură la loc. Dar acolo prea nasol a fost şi nu s-a putut decât cu anestezie generală, la spital. Am fost la spital şi când au văzut, în radiografie, ce am acolo, au zis: „Neh, s-a terminat!„', a mai spus Tania.

Tania este pasionată de modă

Tania Popa este pasionată de modă, motiv pentru care și-a deschis un atelier și se ocupă chiar ea de haine. Deși nu duce lipsă de ofere de teatru sau TV și e destul de ocupată, în putinul timp pe care îl are fuge la atelierul de creație vestimentară. Garderoba sa este formată din propriile creații și nu concepe ca atunci când apare la un eveniment să poarte altceva decât haine pe care și-a croit-o singură.

Asta am vrut să fac toată viaţa mea! Am atelier, unde eu sunt şefa şi eu lucrez. Sunt stăpânul şi angajatul meu. Mi-am dorit să fac asta. Ador hainele, ador să le fac, să le gândesc. Iar pe Corina am descoperit-o văzând-o, tot timpul, la braţul soţului ei, actorul Lari Georgescu, care-mi e coleg.Nu ştiam ce face, cu ce se ocupă, evident, dar îmi plăcea de muream de ea. Şi, când am aflat ce face am zis: „Femeia asta trebuie să fie a mea!'. (râde) Am avut tentative să mă duc la atelier, dar fiind la Târgovişte, din cauza timpului, n-am putut', a mai adăugat Tania.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton