Cine este Kani, de la Chefi la Cuțite, cea mai mare surpriză din concurs

 Lupescu Anca
.

Kani este unul dintre concurenții surpriză de la Chefi la Cuțite. A venit la emisiune să își încerce norocul și pare că norocul a fost de partea lui, pentru că a ajuns în battle-ul de dinaintea semifinalei. Andrei Hîncu, pe numele lui real, are 27 de ani și a venit la Chefi la Cuțite încurajat de iubita lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kani a făcut un curs de frizerie, apoi a primit o ofertă de lucru în Bulgaria. A muncit acolo o vreme și apoi a primit de la manager vestea că urma să participe la un concurs din Germania.

iubita-lui-kani-chefi-la-cutiteiubita-lui-kani-chefi-la-cutite

„M-am dus știind că nu o să ajung în finală, că aveam un bilet a doua zi spre Tenerife, voiam să mă mut acolo. Dar la concursul din Germania m-a văzut managerul de la cea mai mare companie din dlume în domeniu, cumva mai sus de atât nu poți să țintești, și mi-a făcut o ofertă să mă duc acolo, genul de ofertă pe care o primești doar o dată în viață și pe care nu poți s-o refuzi. Am avut o frică să stau cu rockstaruri ale frizeriei, dar până la urmă a fost totul bine.

Mi-am îndeplinit visul, m-am bucurat de tot ce a fost acolo. Apoi am revenit în România și mi-am deschis propria frizerie, o frizerie-bar, în București', a dezvăluit Kani din sezonul 8 Chefi la cuțite.

Acum, Kani (Andrei Hîncu) dorește să afle dacă este la fel de priceput și la gătit! A gătit un pui în crustă de semințe cu sos gorgonzola.

„Ai reușit din amestecul tău de coniac, smântână de gătit și gorgonzola să dai un gust de cafea sau cacao. E de ținut minte, voi încerca și eu', i-au dezvăluit chefii.

A reușit să treacă mai departe și a impresionat jurații și în bootcamp. Chef Florin Dumitrescu l-a luat în echipa bulinelor. Frizer de meserie, de la Kani nu a avut nimeni așteptări prea mari.

I-a surprins însă pe toți când a început să obțină la probele individuale farfurii de 12 puncte.

Kani a făcut senzație la Chefi la Cuțite

La penultima probă individuală înainte de semifinală, Kani i-a lăsat pe toți mască. Echipa bulinelor nu a reușit să ia nicio farfurie cu burgerul pregătit pentru bugetul de 50 de lei, așa că echipa formată din Kani, Roxana Blenche și Claudia Radu, a intrat la duel.

Ca la fiecare probă indivuală, Kani a pornit fiind convins că va pleca acasă. Gătind alături de bucătari mari, tânărul din Constanța nu se gândea că va avea nicio șansă. Roxana Blenche a încercat să îl calmeze și să îl sfătuiască în funcție de preparatul său. Kani a refuzat și a decis să gătească un piept de pui, un preparat pe care știe să îl facă.

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

Citește și: Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

După câteva minute, a realizat că este o probă mult prea avansată și a decis să accepte sfatul Roxanei. A gătit un piept de rață cu un sos din lapte de cocos și coriandru și cartofi dulci.

Chefii au rămas impresionanți, așa că a obținut 12 puncte și a rămas în concurs.

Kani are acasă o iubită pe nume  Maria Tarus, care este de profesie dansatoare. Si-a sprijinit iubitul in decizia luata de a participa in acest show. In fiecare editie, Maria asteapta cu sufletul la gura rezultatele eliminarilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton