S-a mutat în India, dar nu a scăpat de problemele din România! Iulia Vântur, pe cale să piardă tot într-un proces

 Lupescu Anca
.

Iulia Vântur a ajuns la tribunal, unde se luptă pentru averea de la Iași. Vedeta s-a trezit cu un proces pentru un teren pe care îl deține împreună cu tatăl ei. Iulia Vântul s-a stabilit în India, dar nu a scăpat de problemele din România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta prezentatoare de televiziune a fost dată în judecată, riscând să piardă zestrea pe care i-au pregătit-o părinții. În data de 1 august 2019 a început un proces intentat de Constantin Ursu vedetei TV și tatălui ei.

salman_khan_sneaks_up_on_rumoured_ladylove_iulia_vantur_in_the_middle_of_her_chat_show_leaves_her_blushingsalman_khan_sneaks_up_on_rumoured_ladylove_iulia_vantur_in_the_middle_of_her_chat_show_leaves_her_blushing

Ea a reușit, de curând, să câștige în primă instanță, la Iași, un proces care îi fusese intentat ei și tatălui ei, Valentin, de către un vecin.

Procesul intentat de Constantin Ursu vedetei de televiziune Iulia Vântur și tatălui ei, Valentin, a început pe 1 august 2019 și nu este nici pe departe terminat.

Reclamantul le-a cerut magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să dispună anularea unui titlu de proprietate pe un bun imobil. Acel titlu de proprietate îi privește în mod direct pe Iulia Vântur și pe tatăl ei.

„Instanța respinge acțiunea civilă formulată de reclamantul-pârât Constantin Ursu în contradictoriu cu pârâții-reclamanți Valentin Vântur, Iulia Vântur și pârâții Comisia Județeană de Fond Funciar Iași, Geanina Ursu și Mihaela Ursu, având ca obiect fond funciar – constatare nulitate absolută titlu de proprietate.

Respinge cererea de modificare a acțiunii, așa cum a fost formulată și motivată de pârâții-reclamanți Valentin Vântur și Iulia Vântur', au precizat judecătorii ieșeni.

Acum vedeta urmează să vadă dacă sentința va fi sau nu contestată. În cazul în care se va întâmpla acest lucru, urmează ca judecătorii de la instanța superioară să stabilească ce se va întâmpla în continuare în procesul Iuliei Vântur.

Iulia Vântur, dezvăluiri despre viața în izolare, în India

Au trecut cinci ani de când Iulia Vântur s-a mutat în India pentru a fi împreună cu iubitul ei, starul indian Salman Khan. Cine spune că viața de milionar este lipsită de griji greșește. Iulia spune că perioada de izolare a fost grea și pentru ei, însă a găsit puterea de a trăi carantina cu zâmbetul pe buze.

„Sunt de 3 luni jumătate în izolare deja. Am trecut prin multe stări. Inițial m-a încântat ideea de a avea 2 săptămâni libere, să fac tot ce nu reușeam pentru că nu aveam destul timp. Eram foarte pornită să văd filme multe, să citesc mult, să învăț lucruri noi. Nu am reușit să văd decât 5 filme în atâtea luni.

Citește și: Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când a devenit soție și mamă: „Înainte, am refuzat ideea de căsnicie'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Busuioc s-a îngrășat 20 kg, după ce a suferit infarctul pe scenă. Cum arată acum și la ce dietă a apelat

Citește și: Simona Gherghe e prima vedetă care a spus că va face vaccinul anti-COVID: „Aştept vaccinul ca pe o gură de aer proaspăt, cred că ne va ajuta'

Citește și: Cine este George Simion, președintele AUR și ce avere are. Este de profesie economist și are doar 34 de ani

După 2 săptămâni, nu am mai numărat zilele, am luat fiecare zi așa cum venea, acceptând că totul are un motiv și o lecție. Am învățat foarte multe despre mine în izolare. Din nefericire mulți oameni s-au stins în perioada aceasta și sper că și-au găsit liniștea. Oameni deosebiți care însă și-au încheiat călătoria pe pământ și au trebuit să plece, însă cauza nu a fost coronavirusul. „, a declarat Iulia Vântur.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton