Ce operații estetice are Iulia Albu. Vedeta a recunoscut: ”Mai trebuie să mă ocup de...”

 Lupescu Anca
.

Iulia Albu este una dintre cele mai frumoase și excentrice apariții din showbizul românesc. La fel ca multe alte femei, Iulia Albu are grijă de felul în care arată și nu se ferește să vorbească deschis despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut. În plus, designer-ul spune că nimeni nu ar trebui să își dorească să fie perfect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Criticul de modă a vorbit despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, dar și despre cele viitoare. Iulia Albu a recunoscut că și-a operat gleznele, din cauza complexelor pe care le avea din cauză că gleznele ei erau groase, a spus criticul de modă. Însă această intervenție nu este singura la care a apelat vedeta.

Unul dintre lucrurile care o deranjau pe Iulia Albu erau câteva capilare sparte pe care le avea pe obraji, motiv pentru care a decis să le îndepărteze într-un viitor apropiat, pentru a avea un ten impecabil.

Citește și: Vasile Barani a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19.Interpretul de muzică populară avea 62 de ani

'Operații estetice? Mmm… nu chiar, însă trebuie să vă fac o confesiune… NIMENI nu este perfect. Și de ce ar vrea cineva să fie, până la urmă? Ador suma imperfecțiunilor' mele. Mai puțin gleznele, de care m-am ocupat și mă voi mai ocupa și niște enervante vinișoare de pe obraji, dobândite Dumnezeu știe cum. Sinceră să fiu, chiar nu îmi amintesc cum au apărut și când, ci doar că săptămana trecută am decis să scap de ele asumat și corect. Mai am 2 ședințe până că eu și ele să ne luăm la revedere definitiv, însă începutul este al naibii de promițător. Mai trebuie să mă ocup de o rozacee sâcâitoare,din fericire nu foarte avansată, să descopăr un sport pe care îl pot face de acasă și gata, mă declar satisfacută 😂', a spus Iulia Albu.

Citește și: Un fitness influencer a murit de COVID-19, la 33 de ani.Mesajul de pe patul de spital al lui Dmitriy Stuzhuk

Iulia Albu, scandal cu fostul soț

În cei aproape opt ani de la divorț, Iulia și Mihai Albu nu au reușit să aibă o relație cordială de dragul fiicei lor, ba dimpotrivă. Nu puține sunt ocaziile în care și-au aruncat cuvinte grele în spațiul public și s-au acuzat reciproc de fapte care ar fi dus la nefericirea Mikaelei, fata lor de zece ani.

Citește și: Răzvan Simion a ieșit la o nouă întâlnire. După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul TV e în căutarea unei noi iubite

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească şi acum se face o anchetă. Şi se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. Nu e ceva nou pentru mine. Nu mă interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiţă. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinţi’, a spus Mihai Albu.

media-143203710321908300media-143203710321908300

Citește și: Lidia Buble și Costin Gheorghe, atingeri suspecte! Fotografiile cu ei împreună au ieșit acum la iveală. Prima reacție a fotbalistului: ‘Am niște principii…’

Mihai Albu reproșa, acum puțin timp, că și-a văzut fiica o dată, timp de o oră în ultimele trei luni, accentuând faptul că Iulia este total injustă în ceea ce privește împărțirea custodiei fiicei lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton