Cine este Jador, de la Survivor, și care este numele lui real

 Lupescu Anca
.

Jador va participa la Survivor România. Deja binecunoscut, cântărețul va trăi aventura vieții sale în Republica Dominicană. Pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a devenit celebru de când a participat la show-ul de la Kanal D, Puterea Dragostei. Între timp, și-a făcut un nume în lumea muzicală, ocupând primele locuri în clasamentul de trending al Youtube.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jador nu a avut o viață ușoară. El provine dintr-o familie modestă, chiar dacă acum a ajuns să câștige sume fabuloase din cântat și aparițiile televizate. Odată cu lansarea lui pe piața muzicală din România, artistul a ajuns să ducă o viață mai mult decât decentă și să își permită pentru el și familia sa un trai mai bun.

Câți-bani-câștigă-de-fapt-la-o-cântare-Jador-de-la-Puterea-Dragostei-770×500Câți-bani-câștigă-de-fapt-la-o-cântare-Jador-de-la-Puterea-Dragostei-770×500

Cel mai nou hit lansat de Jador împreună cu Lino Golden se numește „Dau moda'. Videoclipul postat pe Youtube a strâns nu mai puțin de 21 de milioane de vizualizări, clasându-se pe locul 1. Jador a intrat în casa Puterea dragostei de la Kanal D, unde s-a prezentat drept lăutar. Jador are 25 de ani și s-a născut în Bacău. Jador a absolvit în 2017 Facultatea de Relații Internaționale.

Jador s-a susținut în școală cu ajutorul social

Cântărețul de 25 de ani a pornit de jos. A trecut prin multe greutăți și a luptat să ajungă unde a ajuns prin foarte multă muncă și învățare. Jador se număra în liceu printre elevii cu cele mai bune note și era beneficiar de ajutor social pentru a putea merge la școală. A terminat facultatea și a devenit masterand în Studii Economice, însă principala lui sursă de venit este muzica.

Astfel, pentru o cântare, Jador cere 4.000 de euro, însă banii sunt împărțiți cu formația sa. Într-o lună, Remus Ionuț Dumitrache ar ajunge să câștige în jur de 50.000 de euro de la evenimentele la care participă, scrie playtech.

Cine e iubita lui Jador

Deși prin viața lui Jador au trecut o mulțime de femei, artistul declară că singura pe care nu a putut-o uita este Georgiana, care speră, cândva va găsi puterea să îl ierte.

Jador are o viață sentimentală complicată și e greu de crezut că artistul are și un… călcâi al lui Ahlie. Este vorba despre Georgiana, tânăra după care încă mai suspină la 4 ani de la despărțire… Deși a avut relații cu diferite domnișoare, Jador a declarat de nenumărate ori că singura fată pe care a iubit-o cu adevărat a fost Georgiana. Ei au fost împreună 6 ani de zile, însă fanii bănuiesc că nu s-au despărțit niciodată.

Cu toate că prin viața lui au trecut de atunci o mulțime de reprezentante ale sexului frumos și esta în permanență înconjurat de domnișoare sexy, Jador nu o poate uita pe Georgiana și, în pofida aerului său de macho, nu se sfiește să-și declare dragostea față de ea, chiar dacă nu mai formează un cuplu de multă vreme…

‘Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea’, a spus Jador.

Citește și: Ce dietă ține Anda Adam, la 40 de ani: „Mănânc ca să supraviețuiesc’/ INTERVIU

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi! Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Citește și: Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou, la 66 de ani! Cine e femeia care l-a făcut să spună adio burlăciei

Citește și: Jurnalistul Liviu Iancu a murit. Autorul romanului Xanax a făcut infarct

Printre cei 12 Faimoși se numără Alexandra Stan, Costi Ioniță și Cătălin Moroșanu, dar și alte nume importante și celebre din România. Toți au făcut promisiunea de a se descurca în Republica Dominicană și au spus că este experiența vieții lor.

Lista cu membrii echipei Faimoși de la Survivor 2 România:

  • Costi Ioniță
  • Cătălin Moroșanu
  • Cosmin Stanciu
  • Jador
  • Majda Aboulumosha
  • Simona Hapciuc
  • Culiță Sterp
  • Ana Porgras
  • Zannidache Edmond
  • Alexandra Stan
  • Amna
  • Roxana Nemeș

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton