Cine este Cătălin Moroșanu, de la Survivor. A fost membru PNL

 Lupescu Anca
.

Cătălin Moroşanu participă la Survivor România făcând parte din echipa Faimoșilor. Faimosul luptător este pregătit pentru această experiență, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. El a mai participat într-un reality show numit Sunt celebru, scoate-mă de aici, competiție pe care a și câștigat-o. Concurenții au fost într-o junglă din Africa de Sud, unde condițiile au fost îngrozitoare și au trebuit să se lupte pentru mâncareși să doarmă sub cerul liber.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu și-a depășit condiția și a câștigat competiția la acea vreme. Totuși, sportivul s-a plâns de lipsa mâncării, asta și pentru că are un regim special, pe care trebuie să îl respecte pentru a se păstra în formă.

„Sa stii ca a fost o experienta interesanta, dar sunt niste chestii care nu au fost date la TV, cum ar fi faptul ca nu ne ajungea mancarea. Frate…muream de foame acolo! Din cauza asta apareau divergente. Mai aveam discutii ca nu ne convine aia, ba aia. Primele zile credeam toti ca ste o joaca, dar, la scurt timp, nu a mai fost asa.  Chiar daca sunt luptator mi-a fost mai greu pentru ca eu am o alimentatie speciala', a mai dezvaluit Moroșanu.

images-1-1images-1-1

Acum, Cătălin Moroșanu are de înfruntat o nouă provocare în viața lui. Competiția Survivor România se anunță una aprigă, în care 12 Faimoși se vor lupta contra a 12 Războinici, iar lupta se anunță una foarte ascuțită.

Cătălin Moroșanu, pregătit de mic pentru Survivor: A crescut în pădure

Cătălin Moroșanu are amintiri frumoase din copilărie. Una dintre ele este că a crescut într-un canton silvic, în pădure, unde a avut loc de joacă și libertate pe deplin.

Am avut o copilărie frumoasă, am crescut într-un canton silvic, în pădure. Am avut mereu acea libertate de a zburda în natură.Lucrul acesta a fost foarte important pentru dezvoltarea mea fizică și psihică. Când crești în natură, în comuniune directă cu aceasta, ești mai viguros. Mi-aș dori ca și copilul meu să aibă parte de bucuria de a trăi  cât mai aproape de natură. Locuiesc într-o zona metroplitana Iașiului, am o curte foarte mare…', a povestit Cătălin Moroșanu într-un interviu, înainte de a pleca în Republica Dominicană, la Survivor.

Cătălin Moroșanu a început iniţial cu rugby-ul, fiind jucător la Politehnica Iaşi şi a ajuns chiar în loturile naţionale de juniori. Nu la multă vreme după încheierea junioratului, a decis să renunţe. O accidentare suferită la rugby i-a dat bătăi când a vrut să intre la Academia de Poliţie, aşa că a mai aşteptat un an.

„În timpul ăsta mă îngrăşasem. Nu mai voiam rugby, aşa că am mers la sala lui Mihai Constantin. Era ceva nou, toată lumea îl ştia K-1. Se întâmpla în 2005. Apoi ştiţi deja povestea. Totul a decurs foarte repede, am uitat şi de academie, şi de tot. Am terminat însă Dreptul', povesteşte luptătorul.

Cătălin Moroșanu de la Survivor s-a implicat în politică

Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu este consilier județean la Galaţi. Sportivul care va participa la Survivor a fost cap de listă la Consiliul Judeţean Galaţi din partea PNL. Luptătorul K1 spune că că modelul său politic este I.C. Brătianu.

'Mi-a plăcut foarte mult de I.C. Brătianu, nu de Ionel I.C. Brătianu, de I.C. Brătianu, primul Brătianu. Mi-a plăcut foarte mult că omul a făcut foarte multe lucruri pentru România modernă. El a fost un mic boieraş, şi-a vândut la un moment dat casa de la Florica, ca să facă politică şi să construiască România. A făcut foarte multe sacrificii (…). Are şi o statuie acum pe faleză în Galaţi. E chiar o poveste impresionantă cu statuia respectivă. Gheorghe Gheorghiu-Dej în anul 1947 a dat-o jos, după aia a fost ţinută într-un grajd. Stau aşa şi dacă aş face o paralelă între I.C. Brătianu şi valorile liberale, fizic, Brătianu în 1992 a fost pus înapoi pe soclu, dar ideile liberale în judeţul Galaţi încă se află în grajdul Primăriei.', afirmă Moroşanu.

Citește și: George Burcea, scandal de proporții cu Andreea Antonescu, după Ferma:„O frustrare, pe motive de 2 lei’

Citește și: Viața ei e complicată, dar îi face față cu brio! Andreea Antonescu:'Mă simt o femeie împăcată cu mine însămi, împlinită, fericită'/ EXCLUSIV

Citește și: Dorian Popa își schimbă numele din buletin:îl va chema și Hâtz. Cum au reacționat iubita și mama lui

Citește și: Mihai Călin, despre rolul din serialul Adela și partenera lui, Andreea Ibacka:„S-a făcut și mai frumoasă’/ EXCLUSIV

'Este vorba de înfiinţarea de câte un club sportiv şcolar în fiecare comună din judeţul Galaţi, dar fiecare comună va avea specificul ei sportiv (…). În momentul când se înfiinţează aceste cluburi sportive şcolare, vor fi finanţate de către Consiliul Judeţean, deci clar că va fi un buget anual pentru chestia asta. Sportivii care vor câştiga medalii de aur la nivel naţional vor avea şi un fel de bursă (…). Ideea mea este că vreau să investim în copii, copiii sunt cei mai importanţi.'.

Printre cei 12 Faimoși se numără Alexandra Stan, Costi Ioniță și Jador, dar și alte nume importante și celebre din România. Toți au făcut promisiunea de a se descurca în Republica Dominicană și au spus că este experiența vieții lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton