Cine este Roxana Nemeș de la Survivor. A fost filmată când făcea amor

 Laciu Andreea
.

Roxana Nemeș de la Survivor face parte din echipa Faimoșilor. Este sigură că are șanse de câștig în Republica Dominicană. Cântăreața a participat și într-un alt show de la Kanal D, mai precis în sezonul Bravo, ai stil! Celebrities. A răspuns aceste provocări pentru are o fire de luptătoare și își dorește să dovedească tuturor că este o învingătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Nemeș cântă de la o vârstă fragedă. Talentul i-a fost descoperit de către părinții ei, atunci când a ajuns să cânte în fața a mai bine de 2000 de spectatori, la vârsta de patru ani.

„Motivul pentru care particip la Survivor este acela de a-mi depăși limitele. Consider că este o competiție din care voi învață multe, atât ca om, cât și ca artist. Este o provocare, sunt și foarte curioasă până unde pot să ajung. Mă știu că fiind un om care da ce are mai bun, sunt ambițioasă. Cred că mă voi adapta destul de ușor condițiilor de acolo, dar vom vedea la față locului”, a spus Roxana Nemeș.

Cristina-Siscanu-Roxana-Nemes-8Cristina-Siscanu-Roxana-Nemes-8

Ce a anunțat Roxana Nemeș, înainte de apariția la Survivor

„Sunt foarte curioasă, încântată și emoționată, de abia aștept să ajungem acolo și să trăim această experiență unică în viață. Cred că te întărește, te maturizează, te ajută să îți dai seama ce contează cu adevăra în viață.

Înveți să te bucuri de fiecare clipă, să depășești mai ușor obstacolele. Toate aceste lucruri le vom învață odată cu această provocare. Vreau să îmi demostrez mie cât de puternică sunt!”, a mai spus Roxana Nemeș.

Concurenta a decis că este pregătită pentru această provocare. În emisiune se va ghida după același principiu pe care îl respectă, în general, și în viață: nu va renunța să lupte. „Trebuie să fii perseverent și să crezi mereu în tine. Să fii punctual și să nu renunți niciodată’, a transmis Roxana Nemeș, concurentă Survivor România 2021.

Citește și: Concurente Survivor România 2021. Alexandra Stan, Amna și Roxana Nemeș intră în echipa Faimoșilor

Citește și: Lora o înlocuiește pe Adela Popescu la Vorbește Lumea. Primele declarații

Citește și: Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities: „Te dai o doamnă și tu, de fapt…”. De la ce a pornit totul

Citește și: Fetița Oanei Roman, reacție dureroasă după plecarea lui Marius Elisei. Ce s-a întâmplat cu Izabela

Cine este, de fapt, Roxana Nemeș, concurenta din echipa Faimoșilor

Roxana este originară din Târgu Mureș și are 31 de ani. Artista a început să cânte de la grădiniță, iar la vârsta de 8 ani a fost aleasă să cânte în corul școlii. Înainte să se lanseze în muzică, Roxana Nemeș a cochetat cu modellingul și a urmat cursurile scolii de modelling Costin Mărculescu.

Roxana Nemeș a debutat în showbiz-ul românesc prin apariția ei la rubrica Fata de la pagina 3, iar ulterior a pozat și pentru revista Playboy. Vedeta și-a câștigat banii lucrând ca hostess, PR la un club de noapte, dar și colaborând cu numeroase agenții de modelling.

Roxana Nemeș a fost filmată de un fost iubit, în timp ce făcea amor

Roxana Nemeş s-a aflat în mijlocul unui scandal sexual, în urmă cu mai mulți ani, când au apărut mai multe imagini cu ea în timp ce făcea îl satisfăcea pe iubitul ei de la acea vreme. Totul s-a întâmplat în 2011, când vedeta a fost filmată în timpul unei partide de amor, care mai apoi a ajuns pe internet.

„Nu ştiu exact cine m-a filmat, dar bănuiesc că un fost iubit de al meu. Nu ştiu dacă el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred că e ceva ruşinos neapărat. Toată lumea face acest lucru într-o relaţie. Nu ştiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relaţia a filmat, dar nu mă aşteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relaţie foarte frumoasă.

A fost primul meu iubit. S-a întâmplat la 18 ani, acum cinci ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamăgită. Important e să învăţăm. Nu am văzut că sunt filmată”, povestea Roxana Nemeş, în urmă cu câțiva ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton