Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu de la Survivor. A locuit în Italia

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu de la Survivor. Andreea Tonciu este concurentă de la Survivor România 2022, în echipa Faimoșilor. Bruneta nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. Ați văzut-o în diverse apariții televizate, devenind persoană publică de la o vârstă relativ fragedă. Același lucru nu poate fi spus, însă, și despre soțul ei. Iată cine este, de fapt, Daniel Niculescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu de la Survivor. La 35 de ani, Andreea Tonciu de la Survivor se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes, fiind implicată în diverse proiecte, dar și o familie minunată. Vedeta este căsătorită de cinci ani ani cu soțul ei, Daniel Niculescu, și au împreună o fiică superbă, pe nume Rebecca Maria.

cine-este-sotul-andreei-survivor-5cine-este-sotul-andreei-survivor-5

Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu de la Survivor. Soțul Andreei Tonciu de la Survivor este mai mic decât ea. Bărbatul are 30 de ani și e cunoscut în lumea afacerilor. Daniel Niculescu a locuit o bună perioadă în Italia, în orașul Bologna, înainte de a o cunoaște pe brunetă. Acolo, acesta a urmat o bună parte din studii. Pe lângă afaceri, el e pasionat și de sport. A făcut box și chiar a avut performanțe în acest sens.

Citește și: Andreea Tonciu, în lacrimi înainte de plecarea la Survivor România.Ce anunț a făcut

Citește și: Cine este Andreea Tonciu de la Survivor România 2022.E rudă cu Anamaria Prodan

Citește și: Oana Zăvoranu, plângere penală pentru bărbatul care a amenințat-o cu cuțitul.Ce au găsit polițiștii în mașina agresorului

Citește și: Irinel Columbeanu a vrut să fugă din România:„Era singurul lucru la îndemână pe care-l mai aveam'

Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu de la Survivor

Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu de la Survivor. Între Andreea Tonciu de la Survivor și soțul ei a fost dragoste la prima vedere. Daniel Niculescu și Faimoasa din cadrul emisiunii de pe PRO TV s-au cunoscut prima dată în parcarea unui mall. Nu a durat mult, iar cei doi s-au mutat împreună.

„Erau la un mall şi s-au văzut întâmplător. Au rămas împreună de atunci. Şi au trecut aproape trei luni”, a susținut un apropiat al cuplului Andreea Tonciu – Daniel Niculescu, la acea vreme, conform kfetele.ro.

Mai târziu, în noiembrie 2015, Andreea Tonciu le dădea fanilor ei o veste uimitoare. Vedeta anunța atunci că va deveni mămică. Câteva luni mai târziu, Faimoasa de la Survivor România 2022 și soțul ei s-au căsătorit. Cununia civilă a avut loc pe 12 februarie 2016, la Starea Civilă a Sectorului 3 al Capitalei. Bruneta a devenit mamă pe 8 iunie 2016, aducând-o atunci pe lume pe fiica lor, Rebecca Maria.

Andreea Tonciu de la Survivor și soțul ei, nășiți de Anamaria Prodan și Reghe

Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu de la Survivor. Cununia religioasă a avut loc puțin mai târziu. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au cununat religios pe 4 septembrie 2016. Nași le-au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Cei din urmă se află acum în plin proces de divorț.

Cu toate că relația lor e una foarte închegată, au recunoscut că, la fel ca în majoritatea căsniciilior, mai întâmpină și unele certuri. Amândoi au precizat însă că nu s-a pus niciodată problema unui divorț.

„Hai să fim sinceri, cine nu se ceartă, e normal. N-a fost niciodată discuția să plec de acasă, nici măcar nu am avut vreo ceartă foarte serioasă, dar să ajungem la divorț. Îi spun mereu că nu știu cum a reușit să mă schimbe.

Sunt foarte fericit pentru că îmi place viața asta. M-a schimbat total, eram alt om. Eram mare golan, dar m-am liniștit, am o familie frumoasă și sunt foarte fericit', spunea Daniel Niculescu despre relația cu Andreea Tonciu.

Soțul Andreei Tonciu de la Survivor, despre operațiile estetice ale vedetei

Cine este Daniel Niculescu, soțul Andreei Tonciu de la Survivor. Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, sunt un exemplu pentru mulți, pentru iubirea și susținerea necondiționată pe care și-o oferă. Potrivit spuselor ei, bărbatul e de acord și ca bruneta să-și facă și mai multe operații estetice.

„Nu aș vrea să schimb nimic deocamdată din căsnicia mea. O să mă duc să mă operez din cap până în picioare pentru că vreau să arăt la 55 de ani cum arăt acum. Daniel este de acord, el este cel care mă împinge să fac operații estetice', spunea Andreea Tonciu de la Survivor, la Antena Stars.

Cât este marele premiu de la Survivor România 2022

Survivor România 2022 va reveni pe micile ecrane pe 16 ianuarie, iar concurenții sunt nerăbdători să participe la o experiență unică. Faimoșii și Războinicii vor lupta cot la cot și vor trece prin momente care mai de care mai dificile. Miza este un premiu uriaș, în valoare de 100.000 de euro.

Echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022 e formată din Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton