Cine este iubitul Romaniței Iovan. Iulian Gogan este mai tânăr cu 11 ani decât ea

 Laciu Andreea
.

Cine este iubitul Romaniței Iovan. Avocatul Iulian Gogan este mai tânăr cu aproximativ 11 ani decât partenera lui de viață, în vârstă de 58 de ani, dar cei doi nu au ținut niciodată cont de gura lumii și își trăiesc discret povestea de dragoste de mai bine de 14 ani. Mai mult decât atât, s-au și logodit în secret, deși nu s-au grăbit să ajungă apoi în fața altarului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este iubitul Romaniței Iovan. Soarta i-a adus împreună prin intermediul unei cunoștințe comune. Creatoarea de modă avea nevoie de un sfat juridic, dar nu avea idee că avocatul îi va fura și inima. Au trecut și printr-o dramă, după ce Romanița Iovan a pierdut o sarcină, dar s-au sprijinit reciproc în cele mai grele momente.

cine-este-iubitul-romanitei-iovan-1cine-este-iubitul-romanitei-iovan-1

Cine este iubitul Romaniței Iovan

Iulian Gogan este de meserie avocat și are și el un copil dintr-o relație anterioară. Romanița Iovan este convinsă că întâlnirea lor nu a fost deloc întâmplătoare. După ce s-au cunoscut, au devenit prieteni și, în cele din urmă, au apărut și fiorii iubirii.

„Pe Iulian l-am cunoscut printr-o cunoștință comună. Aveam nevoie de un sfat juridic. Și așa cum nicio persoană nu apare întâmplător în viața noastră, și relația cu Iulian a fost un astfel de exemplu. Relația noastră a evoluat, în timp, de la consiliere juridică la prietenie și, apoi, la iubire.

Drumul pe care îl parcurgem în viață nu este întotdeauna presărat cu flori de mai, dar este important să-ți alegi calea și să înveți, pentru că fiecare pas este o lecție. Da, ne-am logodit înainte să cununăm primul cuplu de fini. Duhovnicul meu a fost o măicuță – Lavrenția – de la Mănăstirea Ghighiu. Înainte să plece spre ceruri, ne-a dat binecuvântarea, în felul ei.

Într-un cuplu este vorba despre compatibilitate. Două suflete pot forma un cuplu minunat dacă se înțeleg bine, se respectă, se iubesc. Ca să fiu sinceră, nici noi nu am crezut la început că vom forma un cuplu, dar iată că suntem un cuplu foarte consolidat după 14 ani. Vârsta chiar nu contează, repet, ceea ce contează este compatibilitatea. Noi nu am avut niciun plan și nici așteptări. Totul a decurs natural, nici nu știm cum a trecut timpul', a declarat Romanița Iovan, în exclusivitate pentru Viva.ro.

Relația lor a fost marcată și de tragedia pierderii unui copil.

„Mi-am dorit, pentru că se și întâmplase, la un moment dat. Din păcate, am pierdut sarcina. Ar fi trebuit să fie fetiță, ziceam noi. N-a turmentat cu nimic relația noastră. Lucrurile au mers firesc, suntem doi oameni maturi. Ce ne dorim este să fie echilibru între noi, să ne iubim. Asta e important, restul nu mai contează', a declarat Romanița Iovan, conform Spynews.ro.

Citește și: Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu. Cum l-a ajutat când avea probleme financiare: „I-am dat…'

Citește și: „Soțul e tatăl minunat, încât mă pune în situația să fiu mama rea'. Cum își educă Octavia Geamănu și Marian Ionescu fiul, la 6 ani

Citește și: „Am pierdut o sarcină. Rănile nu s-au vindecat'. Romanița Iovan a rămas cu sechele, după ce Adrian Iovan a împușcat hoțul care le-a spart casa, în 2005

Citește și: La ce metodă medicală a apelat Cristina Bălan, înainte de a o naște pe fiica ei, pentru a se asigura că e sănătoasă: „A costat destul de mult, nu am vrut să-mi risc sarcina'

Ce spune Iulian Gogan despre iubita sa, Romanița Iovan

Recunoaște că nu a bănuit vreo secundă că se va îndrăgosti de Romanița atunci când a cunoscut-o.

,,Chiar nu o cunoșteam, dacă mă întâlneam cu ea pe stradă, la momentul respectiv. După nume știam, însă nu reușisem să îi rețin figura, încât să o recunosc pe stradă. Noi am început o relație, fără să ne propunem asta. Nu am avut așteptări niciunul de la celălalt, nici măcar nu am crezut într-o relație îndelungată, pur și simplu, lucrurile au venit de la sine’, a declarat Iulian Gogan, conform Spynews.ro.

Cum se înțelege iubitul Romaniței Iovan cu fiul acesteia

Creatoarea de modă are un fiu, pe nume Albert, din mariajul cu regretatul Adrian Iovan. Adolescentul se înțelege de minune cu actualul partener al mamei sale.

,,Am și eu un copil, dar este mai mare decât Albert, a făcut 18 ani. Copii sunt ai noștri, eu stau lângă Albert de la doi ani. Avem doi copii frumoși, doi copii mari, doi copii care au evoluat și au crescut spectaculos și mă bucur pentru ei. Ne-am potrivit din toate punctele de vedere, astfel nu rezista atâția ani relația aceasta’, a mai spus iubitul Romaniței Iovan, potrivit Spynews.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton