Cine este Grigor Dimitrov, noul iubit al Mădălinei Ghenea. Tenismenul s-a iubit cu Maria Sharapova și cu Nicole Scherzinger

 Dumitrache Laura
.

Cine este Grigor Dimitrov, noul iubit al Mădălinei Ghenea. Recent, Mădălina Ghenea și tenismenul bulgar Grigor Dimitrov au recunoscut că formează un cuplu. Actrița a postat pe rețelele de socializare o serie de poze dintr-o ședință foto, după care le-a șters. Ulterior, Mădălina Ghenea și iubitul ei au decis să-și oficializeze relația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Grigor Dimitrov, noul iubit al Mădălinei Ghenea. Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au decis să nu se mai ascundă și și-au oficializat relația. Cei doi formează un cuplu și au postat deja imagini cu ei doi pe Instagram. Iată cine este și cu ce se ocupă noul iubit al Mădălinei Ghenea!

Jmhhc2g9MjE0MmYwZmZmYzEzY2MxOTQ2N2U4MzkyYzIxNzM5M2M=.thumbJmhhc2g9MjE0MmYwZmZmYzEzY2MxOTQ2N2U4MzkyYzIxNzM5M2M=.thumb

Cine este Grigor Dimitrov, noul iubit al Mădălinei Ghenea. În vârstă de 33 de ani, Grigor Dimitrov s-a iubit în trecut cu nume mari din sport, dar și din lumea mondenă. Tenismenul a avut o relație cu Maria Sharapova și vreme de patru ani s-a iubit cu artista Nicole Scherzinger.

Citește și: Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov și-au oficializat relația. Modul inedit prin care și-au făcut publică idila: „Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”

Citește și:Ce ținută a purtat Mădălina Ghenea la premiera filmului cu Leonardo DiCaprio și Robert de Niro de la Cannes. Actrița a întors toate capetele

Citește și:Bebelușa Oana Ioniță divorțează de tenorul Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie: „Nu e deloc plăcut”. Reacția nașului Mihai Găinușă

Citește și:Benone Sinulescu ar fi împlinit astăzi 86 de ani. Nicolae Datcu îl plânge și acum: „Am fost pentru ei ca un băiețel mai mic. Ultima oară ne-am văzut…'

Cine este Grigor Dimitrov, noul iubit al Mădălinei Ghenea

Cine este Grigor Dimitrov, noul iubit al Mădălinei Ghenea. Mădălina Ghenea formează un cuplu cu Grigor Dimitrov. Cei doi și-au oficializat relația recent, după ce au existat numeroase zvonuri referitoare la o posibilă idilă între ei. Grigor Dimitrov s-a născut pe 16 mai 1991 și este un tenismen profesionist de origine bulgară.

Acesta a ocupat locul 3 mondial la simplu, ajungând cel mai bine clasat jucător bulgar din istorie. Până în prezent, Grigor Dimitrov a câștigat opt titluri ATP Tour la simplu.

Grigor Dimitrov s-a iubit cu Maria Sharapova

Cine este Grigor Dimitrov, noul iubit al Mădălinei Ghenea. Grigor Dimitrov, noul iubit al Mădălinei Ghenea s-a iubit în trecut cu faimoasa Maria Sharapova. Cei doi au format un cuplu la sfârșitul anului 2012 și au oficializare relația după Openul de la Madrid, din 2013.

Atunci, Dimitrov l-a învins pe Novak Djokovik. În anul 2015, Grigor Dimitrov și Maria Sharapova s-au despărțit, iar ulterior, tenismenul s-a cuplat cu artista americană Nicole Scherzinger. Relația lor s-a terminat în anul 2019. Acum, faimosul tenismen trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de românca Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov și-au oficializat relația

Cine este Grigor Dimitrov, noul iubit al Mădălinei Ghenea. Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov formează cel mai nou cuplu. În urmă cu câteva zile, actrița a postat câteva imagini incendiare de la o ședință foto, în care apare alături de faimosul tenismen. Ulterior, s-a zvonit că cei doi ar avea o relație,iar în urmă cu putin timp, Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au oficializare relația.

Frumoasa româncă a postat un Story cu o pasăre aflată în zbor, ce-și menținea echilibrul cu ajutorul partenerului, cu mesajul „Tu și eu. Tu faci imposibilul posibil!'. De asemenea, Mădălina Ghenea l-a etichetat pe Dimitrov, iar acesta a revenit și el cu un mesaj : „Magia plutește în aer când sunt cu tine!'.

Sursa foto: Instagram/Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton