Cine este Andrei Krișan, finalist Survivor 2023. A fost campion național de Karate Shotokan și Taekwondo

 Laciu Andreea
.

Cine este Andrei Krișan, finalist Survivor 2023. Multă lume se întreabă cine este Andrei Krișan, unul dintre cei trei finaliști de la Survivor 2023. Concurentul are în spate o vastă experiență în domeniul sportiv, fiind chiar și campion național, iar asta s-a reflectat în rezistența fizică de care a dat dovadă pe trasee. Asta, dar și alte calități, l-au adus acum în marea finală de pe 24 mai.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Krișan, finalist Survivor 2023. La intrarea lui în competiție, tânărul clujean, Andrei Krișan, se descria drept un competitor puternic în jungla din Republica Dominicană. Se pare că a avut dreptate, căci a ajuns acum în marea finală Survivor, difuzată miercuri, 24 mai 2023, la PRO TV. Finalistul speră să câștige atât marele premiu, de 100.000 de euro, cât și trofeul emisiunii.

andrei-krisan-2andrei-krisan-2

Andrei Krișan – Viață personală

Cine este Andrei Krișan, finalist Survivor 2023. Andrei Krișan a absolvit Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, apoi Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității ,,Babeș-Bolyai' (UBB) Cluj-Napoca, specializarea culturism-fitness. Locuiește în Cluj-Napoca, orașul lui natal. Este brunet și are ochii negri.

„Plec la drum cu piesa Voltaj, „Ca la 20 de ani”. Zodia mea este Săgetător. Cred că are câteva caracteristici interesante care o să îmi fie de folos în competiție. (…) Trecutul, caracterul meu și poate cum arăt. (n.r. ce își dorește să afle oamenii despre el, în concurs)', povestea el, într-un clip postat pe Instagram de echipa Survivor România 2023.

Citește și: Cine este Ștefania Stănilă de la Survivor 2023. Și-a pierdut tatăl când avea doar 9 ani

Citește și: Cine este Ada Dumitru de la Survivor 2023. Tatăl ei vitreg este actorul Bebe Cotimanis

Citește și: Cine este DOC de la Survivor 2023. Vlad Munteanu este căsătorit și are o fiică

Citește și: Cine este Ionuț Iftimoaie de la Survivor 2023. S-a lansat în afaceri, după ce s-a retras din sport

Cariera lui Andrei Krișan

Cine este Andrei Krișan, finalist Survivor 2023. Are o experiență de 7 ani în domeniul fitness-ului și bodybuilding. A fost și campion național de Karate Shotokan și Taekwondo, conform Cluj 24. Este antrenor personal la World Class Romania și are și propria lui afacere în domeniul fitness-ului, T.S.F healthzone.

„Anul 2023 este despre provocări și depășit limite. Este despre a-mi demonstra mie și celor care mă susțin că am ce trebuie pentru a supraviețui în condiții extreme. De aceea, am acceptat provocarea celor de la Survivor Romania] și am pornit într-o călătorie despre autocunoaștere, rezistență mentală și fizică, dar și despre munca în echipă alături de ceilalți Războinici. Am nevoie de toată susținerea voastră, de aceea vă invit să îmi fiți alături în această aventură!', este mesajul postat de Andrei Krișan de la Survivor 2023, pe contul lui de Facebook.

Așadar, Andrei Krișan este și antrenor de fitness și este destul de cunoscut în Cluj-Napoca, având în spate o experiență de aproape un deceniu. Conform site-ului tsfhealthclub.ro, finalistul de la Survivor România 2023 percepe o taxă de 40 de euro/200 de lei pe lună pentru a-și antrena clienții de la sală.

Kamara și Andrei Krișan, la un pas de bătaie, la Survivor 2023

Cine este Andrei Krișan, finalist Survivor 2023. Parcursul semifinalistului Andrei Krișan de la Survivor 2023 nu a fost lipsit de peripeții. La un moment dat, el și Kamara au fost la un pas de bătaie. Totul s-a întâmplat în ediția de pe 17 ianuiarie, în momentul în care foștii concurenți DOC și Alin Chirilă se aflau pe traseu și luptau pentru imunitate.

Cei din echipa Războinicilor au început atunci să strige către adversarul lor: „nu știe, nu știe’. Kamara, care făcea parte atunci din echipa Faimoșilor, s-a enervat teribil când a auzit aceste cuvinte și a mers direct către echipa adversă, pentru a pune capăt urletelor. Totuși, situația a scăpat de sub control, iar doi concurenți au fost la un pas de bătaie.

Andrei Krișan a încercat să-l dea la o parte pe Kamara, însă cântărețul a răbufnit. Maria de la echipa Războinicilor a intervenit atunci și ea imediat între cei doi bărbați.

„Nu mă împinge, mă! Nu mă împinge! Noi am avut obraz! Voi n-ați avut obraz. Păi cum să vină aici?’, a răbufnit fosta Războinică.

„Nu, dar te-ai băgat în mine!’, i-a răspuns Kamara.

Când are loc finala Survivor 2023

Finala celui de-al patrulea sezon al emisiunii Survivor România 2023 are loc pe data de 24 mai 2023. Concurenții rămași în concurs sunt Dan UrsaCarmen Grebenișan, și Andrei Krișan. Alexandra Porkalob a fost eliminată în ediția de luni, 22 mai 2023, astfel că nu va face parte din tabloul finalei. De asemenea, și Alexandra Ciomag a fost eliminată, dar în semifinală.

Potrivit statisticilor, cele mai mari șanse de câștig le au Dan Ursa și Carmen Grebenișan, urmați de Andrei Krișan. Cel puțin așa arată casele de pariuri…

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton