Cine este Darius Dan Ursa, câștigătorul Survivor 2023. E căsătorit și are o fiică

 Laciu Andreea
.

Cine este Darius Dan Ursa, finalist Survivor 2023. Luni, 22 mai, telespectatorii PRO TV au avut parte de o mega-surpriză. Fanii emisiunii Survivor România au aflat lista celor patru semifinaliști din acest sezon. Printre norocoșii semifinaliști s-a aflat și Dan Ursa. Concurentul a trecut și de acest prag și a ajuns acum în finală. La fel ca adversarii săi rămași în competiție, acesta speră să câștige marele premiu de 100.000 de euro în ediția de miercuri, 24 mai.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cine este Darius Dan Ursa, finalist Survivor 2023. Darius Dan Ursa a intrat în competiția Survivor România 2023 încă din primul episod, ce a debutat pe 9 ianuarie, la PRO TV. Acesta a făcut parte din echipa Războinicilor și și-a exprimat încă de pe atunci dorința de a se întoarce din junglă cu marele premiu, dar și cu trofeul. Acesta a plecat în Republica Dominicană chiar după Anul Nou. Acum, el se numără printre cei 3 finaliști Survivor 2023, alături de Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.

darius-dan-ursa-1darius-dan-ursa-1

Cine este Darius Dan Ursa, finalist Survivor 2023. Darius Dan Ursa, finalistul Survivor România 2023, nu este deloc străin de destinațiile exotice, dar peisajele frumoase din jungla Republicii Dominicane s-au transformat locul în care a ajuns să își testeze limitele. Și se pare că s-a descurcat foarte bine, căci a ajuns printre cei trei finaliști și e la doar un pas de marele premiu, ajungând în finală.

Darius Dan Ursa – Viață personală

Cine este Darius Dan Ursa, finalist Survivor 2023. Darius Dan Ursa este din Cluj, are părul brunet și ochii verzi. Nu are multe detalii pe conturile de pe rețelele de socializare, așadar nu se știu momentan multe informații despre viața lui personală. Se descrie drept un luptător ambițios, care este gata să atace fiecare provocare cu o determinare de fier.

„Zvonurile sunt adevărate, dragii mei! În curând îmi voi testa limitele fizice și mentale, într-o provocare extraordinară, în echipa celor 12 Războinici din Survivor România 2023. Vă invit să mă urmăriți și să mă susțineți cât mai mult în noua mea aventură!', a anunțat Darius Dan Ursa pe contul lui de Instagram, înainte de participarea la Survivor România 2023.

Darius Dan Ursa e căsătorit și are o fiică

Cine este Darius Dan Ursa, finalist Survivor 2023. Darius Dan Ursa, finalistul de la Survivor 2023, este căsătorit cu soția lui, Corina, femeia care îi este alături de ani buni, iar împreună au o fiică superbă. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, concurentul mărturisea că o să-i simtă foarte mult lipsa partenerei lui.

„Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză’, spunea Darius Dan Ursa.

Primăria din Tășnad, orașul de baștină a lui Darius Dan Ursa, gest de susținere pentru finalistul Survivor

Cine este Darius Dan Ursa, finalist Survivor 2023. La fel ca ceilalți concurenți, și Darius Dan Ursa are o mulțime de susținători acasă, în frunte cu soția lui și fiica lor. De asemenea, și Primăria din Tășnad, orașul său de baștină, a făcut demersuri pentru a mediatiza evoluția finalistului Survivor 2023.

„Dragi tășnădeni, începe săptămâna finalei la Survivor Romania! Vă invităm în această seară, începând cu orele 20:00, în parcul central, pentru a viziona împreună ultimii pași spre finala din 24 mai, pe un ecran led. Hadeți să il susținem împreună pe tășnădeanul nostru Darius Dan Ursa! Menționăm că vom viziona episoadele difuzate pe Voyo duminică 21.05 și luni 22.05', este anunțul postat pe pagina oficială de facebook a Primăriei Tășnad. 

Soția lui Darius Dan Ursa, mesaj de susținere pentru concurent, în finală

Cine este Darius Dan Ursa, finalist Survivor 2023. Așadar, prietenii lui Darius Dan Ursa și localnicii din Tășnad și-au dat întâlnire zilele trecute în parc, pentru a viziona Survivor România, iar ulterior au postat diverse imagini pe paginile lor de socializare. Ba mai mult, susținătorii finalistului Survivor 2023 alcătuiesc tot felul de colaje, pe care le postează pe fan grupuri. 

„Cu mic, cu mare, toată lumea îl susține pe Darius! Chiar și Linda, pisica familiei și-a făcut o bandană de susținere pentru tati!', se arată pe Instagramul lui Dan Ursa, finalist Survivor 2023. Și soția lui i-a transmis un mesaj de susținere, pozându-se alături de colegele ei de la farmacie: „Tot ce ai nevoie pentru a-ți atinge VISUL este deja în tine'.

Fostul concurent Relu Pănescu îl susține pe Darius Dan Ursa

Cine este Darius Dan Ursa, finalist Survivor 2023. Pe lista susținătorilor lui Darius Dan Ursa se află și fostul războinic Relu Pănescu. Acesta a mărturisit că finalistul e concurentul lui preferat din sezonul 4: 

„Dintre toți participanții sezonului 4, Dan este preferatul meu. Sunt foarte multe asemănări între noi doi, respectiv, vârsta apropiată, asumarea în totalitate vis-a-vis de orice, este foarte determinat, hotărât, neînfricat, natural și modest'.

Cariera lui Darius Dan Ursa

Cine este Darius Dan Ursa, finalist Survivor 2023. Conform informațiilor oferite de Pro TV, Darius Dan Ursa de la Survivor 2023 lucrează ca director zonal de vânzări. Din pozele postate pe contul lui de Instagram, se observă că este pasionat de călătorii, de tir cu arcul, de sporturi de iarnă, de echitație, de scuba diving, dar și de zborul cu avioane de mici dimensiuni.

A vizitat multe destinații exotice și a ajuns în Zanzibar, în Tanzania unde a stat cu tribul Massai, în Egipt, în Thailanda, în Turcia și în Bangkok.

Citește și: Cine este DOC de la Survivor 2023. Vlad Munteanu este căsătorit și are o fiică

Citește și: Cine este Vica Blochina de la Survivor 2023. A fost amanta lui Victor Pițurcă și au un fiu împreună

Citește și: Cine este Ionuț Iftimoaie de la Survivor 2023. S-a lansat în afaceri, după ce s-a retras din sport

Citește și: Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă. Au avut o relație timp de 16 ani, deși el era căsătorit

Darius Dan Ursa, la un pas de eliminare, la Survivor 2023

Cine este Darius Dan Ursa, finalist Survivor 2023. Deși acum se numără printre cei trei finaliști, alături de Carmen Grebenișan și Andrei Krișan, Darius Dan Ursa a fost la un pas de eliminare la Survivor România 2023. Acesta a fost propus să plece acasă alături de Kamara, luna trecută, în aprilie, însă a reușit să rămână în concurs.

La acea vreme, Darius Dan Ursa fusese propus spre eliminare de către Alin Chirilă, care și-a motivat astfel decizia: „Este fals și mă incomodează'.

Când are loc finala Survivor 2023

Finala celui de-al patrulea sezon al emisiunii Survivor România 2023 va avea loc în doar câteva zile, mai exact pe data de 24 mai 2023. Concurenții rămași în concurs sunt Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei KrișanAlexandra Porkalob a fost eliminată în ediția de luni, 22 mai 2023, astfel că nu va face parte din tabloul finalei. De asemenea, Andreea Ciomag a fost eliminată în semifinală.

Potrivit statisticilor, cele mai mari șanse de câștig le au Dan Ursa și Carmen Grebenișan, urmați de Andrei Krișan și Alexandra Ciomag. Cel puțin așa arată casele de pariuri…

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton