Drama care a marcat-o pe Ștefania Stănilă de la Survivor 2023, în copilărie: „M-a chemat la el și ultimele lui cuvinte au fost că își dorește să...”

 Radulescu Ruxandra
.

Care a fost drama ce a marcat-o pe Ștefania Stănilă de la Survivor 2023, în copilărie. Ștefania Stănilă este campioana la gimnastică care și-a demostrat puterea fizică și psihică, rezistând 20 de săptămâni la Survivor România 2023. Puțini știu că spotiva nu a avut o viață tocmai ușoară, provenind dintr-o familie cu posbilități reduse. La vârsta de nouă ani, Ștefania Stănilă a trăit o mare tragedie când unul dintre părinții ei a murit de cancer. Copila Ștefania a promis că va deveni o campioană, pentru a răsplăti sacrificiul celor care i-au dat viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Drama care a marcat-o pe Ștefania Stănilă de la Survivor 2023, în copilărie. Fosta concurentă de la Survivor România 2023, Ștefania Stănilă, a fost eliminată după patru luni în jungla dominicană. Puțini știu că frumoasa campioană la gimnstică ascunde în suflet o tristețe profundă. Ștefania Stănilă și-a pierdut tatăl pe vremea când ea avea nouă ani. Fosta concurentă Survivor România a mărturisit că provine dintr-o familie modestă, iar tatăl ei a fost nevoit să muncească din greu.

stefania-stanila-de-la-survivor-romania-2023-mai-sexy-ca-niciodata_7-1stefania-stanila-de-la-survivor-romania-2023-mai-sexy-ca-niciodata_7-1

Drama care a marcat-o pe Ștefania Stănilă de la Survivor 2023, în copilărie

Ștefania Stănilă și-a deschis sufletul în fața colegei de echipă, Carmen Grebenișan, și a povestit cum tatăl ei a murit din cauza cancerului la ficat, boală agravată și de profesia periculoasă de miner, pe care o avea. Ștefania i-a promis tatălui ei, pe patul de moarte, că va deveni o campioană.

Citește și: Mama Ștefaniei Stănilă acuză că voturile de la Survivor 2023 sunt fraudate: „E toată lumea revoltată. Nu am primit nicio confirmare pe niciun vot'

Citește și: Câți bani a primit Ștefania Stănilă, după 20 de săptămâni la Survivor 2023: „Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici”

Citește și: Ce confesiuni intime a făcut Johhny Depp la Cannes, la premiera filmului „Jeanne du Barry”: „Mi-a plăcut că poate să-și arate slăbiciunea și să spună…”

Citește și: Oana Roman are probleme de sănătate și s-a dus la spital pentru investigații: 'Voi face o intervenție…'

Multă lume nu știe prin ce am trecut. Eu vin dintr-o familie modestă, tatăl meu a lucrat în mină, de-aia s-a și îmbolnăvit. El lucra subteran și de acolo a apărut și cancerul lui. El oricum era, adică avea probleme dinainte, tot făcea drumuri la Constanța, la sanatoriu. Mă rog, a făcut într-o zi febră foarte mare, a făcut febră 42. După aia l-a dus la ambulanță, s-a dus la spital, l-a operat și a aflat că are cancer la ficat. Nu realizam la momentul ăla foarte multe, pentru că eram foarte micuță, nu aveam nici 9 ani împliniți. Ultimele lui cuvinte au fost că își dorește să fiu o campioană. Îmi amintesc absolut tot, parcă a fost ieri', a povestit Ștefania Stănilă, în emisiunea Survivor, potrivit știrileprotv.ro.

Ștefania Stănilă, confesiuni despre moartea tatălui: „Asta a fost dorința lui”

De-a lungul carierei de gimnastă, Ștefania Stănilă a fost mereu călăuzită de promisiunea pe care i-a făcut-o tatălui ei. Sportiva are în prezent grijă de mama ei, de la care simte că a moștenit tăria de caracter și sensibilitatea.

„El mereu și-a dorit, ca orice s-ar întâmpla cu el, dacă se întâmplă să moară, să fie la Piatra Neamț, acolo unde sunt și părinții lui. Asta a fost dorința lui. Și mama mea văzând că se agravează lucrurile a decis să mergem cu toții la Piatra Neamț, ca să fie acolo, să-i îndeplinim dorința. Iar în data de 20 decembrie… eu nu realizam foarte multe.

E greu și încerc să fiu tare, să fiu puternică pentru mama mea care e sufletul meu. M-a chemat la el și ultimele lui cuvinte au fost că își dorește să ajung o campioană. Îmi zicea chestia asta destul de des, dar aia a fost ultima oară, ultimele cuvinte pe care le-am auzit de la el. Legat de tatăl meu… ideea e că îl port mereu în suflet', a mai zis gimnasta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton