Cine este Georgiana Oprea de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Lucrează în Anglia

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Georgiana Oprea de la Puterea dragostei, sezonul 4. Odată cu prima ediție a sezonului 4 Puterea dragostei, telespectatorii au avut partea de cea mai frumoasă surpriză. După ce au așteptat nerăbdători, i-au cunoscut, în sfârșit, pe cei 14 concurenți. Una dintre participante este Georgiana Oprea. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Georgiana Oprea de la Puterea dragostei, sezonul 4. În sezonul 4 Puterea dragostei participă, în total, 14 concurenți. Astfel, numărul fetelor este egal cu cel al băieților. Cu toții au venit să-și întâlnească jumătatea și se văd câștigători. La fel de entuziasmată este și participante Georgiana Oprea. Are 27 de ani și cea mai mare dorință a ei este să-și găsească bărbatul ideal.

ge1ge1

Cine este Georgiana Oprea de la Puterea dragostei, sezonul 4. Georgiana Oprea s-a născut pe data de 14 ianruaie 1994 și este zodia Capricorn, conform wowbiz.ro. La 27 de ani, ea știe ce vrea de la viață. Își dorește să-și găsească alinarea, după ce a suferit mai multe dezamăgiri în iubire. Așadar, speră că alesul ei e în Casa Puterea Dragostei.

Citește și: Cine este Ileana Bocretaș de la Puterea Dragostei, sezonul 4.Drama trăită în copilărie

Citește și: Cine este Adriana Minea de la Puterea dragostei, sezonul 4.Are două joburi

Citește și: Ce regret are Adela Popescu din ziua nunții cu Radu Vâlcan:„Am și acum în minte…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, jefuită. Hoții i-au furat ceasuri de lux și diamante:„Am fost gazați'

Cine este Georgiana Oprea de la Puterea dragostei, sezonul 4

Cine este Georgiana Oprea de la Puterea dragostei, sezonul 4. De loc, Georgiana Oprea este din Câmpulung, județul Argeș, însă de aproape un an locuiește în Anglia. Și-a găsit deja un job și lucrează ca operator în cadrul unei tipografii. Spune despre ea că este o fire romantică și vrea un bărbat care să o răsfețe ca pe o prințesă.

„Bună! Mă numesc Oprea Georgiana. Am 27 de ani și sunt din județul Argeș, dar momentan locuiesc în Anglia, de aproximativ 10 luni, și lucrez la o tipografie ca operator', a spus Georgiana Oprea de la Puterea dragostei, sezonul 4, la Kanal D.

Georgiana Oprea a recunoscut că acordă importanță și aspectului fizic. Viitorul ei iubit trebuie să fie atrăgător și sexy. Ar vrea ca să-și câștige treptat încrederea unul în celălalt.

„Îmi doresc să găsesc un bărbat sexy, atrăgător, care să mă respecte, să mă răsfețe și să aibă încredere în mine cum aș vrea să am și eu în el', a continuat tânăra.

Concurenta Georgiana Oprea lucrează în Anglia

Concurenta în vârstă de 27 de ani are planuri mari în emisiune. Este încântată că a trecut de casting și se vede deja în marea finală. Ultima ei relație s-a terminat după ce s-a instalat monotonia.

„Sper să mă descurc, să fiu bună și să merg cât mai mult și să reușesc ce mi-am propus. Dacă am reușit să ajung aici, vreau să ajung și mai departe', a mai transmis ea.

Alexandra și Marinescu, câștigătorii sezonului 3 Puterea dragostei

Marea finală a sezonului 3 Puterea dragostei a fost una plină de emoții, atât pentru participanți, cât și pentru telespectatori. În această etapă au ajuns Alexandra, Adriana, Maria, Marinescu, Codruț, Alex, Alexandru, Denisa și Radu. Dintre cei opt concurenți, doar doi au fost câștigători.

Alexandra și Marinescu sunt marii câștigători ai sezonului 3 Puterea dragostei. Cei doi au pus mâna pe marele premiu oferit de show-ul de la Kanal D. Astfel, fiecare s-a întors acasă mai bogat cu… 10.000 de euro!

Sursă foto: Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton