Cristina Ciobănașu a postat o fotografie cu Vlad Gherman după ce s-a aflat că are un nou iubit: „Suntem liberi să...”

 Sutiu Theodora
.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, despre relația lor. După ce Cristina Ciobănașu a apărut în public alături de noul ei iubit, la puțin timp după despărțirea de Vlad Gherman, în spațiul media au apărut mai multe controverse legate de acest subiect. Cei doi foști parteneri și-a asumat toate deciziile și spun că acum sunt liberi să facă…ce vor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, despre relația lor. Din dorința de a clarifica situația, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au ajuns la concluzia ca au nevoie de o postare comună. Cei doi s-au fotografiat împreună, spate la spate, și au publicat poza, alături de o descriere explicativă.

ghe-1ghe-1

Cristina Ciobănașu a postat o fotografie cu Vlad Gherman după ce s-a aflat că are un nou iubit

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, despre relația lor. Ei au subliniat că încă îi unește o prietenie strânsă și că se susțin în continuare, iar acest lucru nu-i oprește să-și vadă fiecare de viața lui și să înceapă noi relații.

„Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt (la propriu, după cum se vede în poză 🤣)

Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine.

În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră.', a fost mesajul scris de Cristina Ciobănașu, același postat și de Vlad Gherman pe contul său de Instagram, în afară de ultima parte.

Citește și: Vlad Gherman a confirmat că fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, are un nou iubit

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire

Citește și: Horaţiu Mălăele, după moartea lui Ion Caramitru

Citește și: Unde va fi înmormântat Ion Cramitru

Vlad Gherman a confirmat că fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, are un nou iubit

Spre bucuria curioșilor, Vlad Gherman a decis astăzi să își spună în public părerea despre relația fostei sale iubite. Actorul a făcut o serie de dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat, pe canalul său oficial de Youtube.

„Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta’, a spus Vlad Gherman.

Vlad Gherman a confirmat că fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, are un nou iubit

În plus, actorul a avut un mesaj și pentru toate gurile rele, spunându-le să își vadă de treabă, să îi lase în pace pe Cristina și pe noul ei iubit, să trăiască în liniște și pace.

„În mod real, pentru că a reușit să intre într-o nouă relație, să iubească din nou, pentru mine e un lucru extrem de important și nu pot decât să mă bucur sincer. Uitați-vă în ochii mei, nu mint.

Mă bucur enorm că a reușit să facă acest pas’, a mai adăugat tânărul actor, care a mărturisit că oricum a fost prima lui iubire și primul bărbat din viața lui Cris, pentru ea a fost prima ei relație‘, a mai spus actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton